Perlu semua sama?


Dah jadi trend dua beradik ni kalau boleh semua nak sama..baju, seluar even kasut nak sama. Nasa akan jealous kalau abang Addin dapat sesuatu dia pun nak juga. Samalah dengan Addin, jika Nasa nak sesuatu dia pun nak juga. Bak kata orang, anak dua boleh lah , ada rezeki insyaAllah ibu dan abah mampu la selagi you all tak minta sebiji kereta sorang...kekekeke.

                                         Sedang tekun tengok tv....

Salam sayang dari ibu


Catatan Popular