Selasa, 11 Mei 2010

Maaf yang mampu ku pinta...


Sepatutnya ibu keluarkan entry mengenai ibu kepada 3 orang anak ini pada hari ini... tapi belum habis edit lagi, insyaAllah malam nanti. Hari ini aktiviti menjawab persoalan email tentang kesihatan dan permasalahan peribadi teman internet ibu. Alhamdulillah Addin dan Nasa getting better dan dah baik dari cirit. Semua homework Kumon pun siap...

Ibu nak ke pej poslaju nak pos order, nanti malam insyaAllah ibu keluarkan entry yang boleh membakar semangat ibu2 yang menyusukan anak. Maaf sekali lagi sebab tak dapat post kan awal.

Salam sayang dari ibu


1 ulasan:

  1. kak, jgn fenin jwn soklan2 saya hehe
    bestnya tak sbr nk try shaklee ni!

    akan ku tunggu entry mu itu.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.