Feedback dari para pengguna!


Ramai yang bertanya kepada ibu, benarkah trial pack Shaklee membantu dalam penyusuan?
Secara kesuluruhan feedback yang ibu terima :

1. Susu saya sangat pekat.
2. Anak mudah kenyang , tidur lena dan tidak terlalu mengempeng waktu malam.
3. Hasil perahan saya menampakkan peningkatan.
4. Anak saya dah jarang sakit, demam , batuk mahupun selsema.
5.  Saya tidak keletihan seperti sebelum ini...badan masih bertenaga walau pulang dari kerja.
6. Masa 'bersama' juga lebih menggembirakan.

Ini berlaku badan ibu mendapat pemakanan yang seimbang dan lengkap.

Bagaimana dengan anda?


Inilah antara tulisan feedback dari seorang kenalan cyber ibu;

Entri ku pada kali ni nak bercerita sket ttg produk Shaklee. Pengenalan aku pada susuibu telah mempertemukan aku dgn vitamin kesihatan ini. Khususnya utk ibu yg menyusukan anak macam aku. Setelah sebulan aku mencuba, ternyata susu aku bertambah pekat dan hasil perahan tenusuku agak memuaskan hatiku. Kini aku tak teragak-agak pulak untuk membeli full set breastfeeding punya setelah mencuba trial set for breastfeeding dari ibu norita. Jadi kepada ibu-ibu diluar sana yang masih belum mencuba, Set Trial for BF mommies adalah jawapannya. Berikan yang terbaik untuk anak-anak kita!!


Terima kasih kepada Nur Syazwani atas testimoni ini.



* Sempena birthday abah AddinNasa bulan ini(April) maka dengan ini ibu berbesar hati ingin memberi tiga (3) Fridge Magnet  bagi pembelian Set B secara fullpack iaitu dengan harga termasuk pos RM241(consume up to 4 months).


Salam sayang dari ibu



Catatan Popular