Khamis, 15 April 2010

# Diariku # Testimoni

Cerita Hajar menyusukan anak kembar




Ibu kenali auntie Hajar melalui satu panggilan telefon dari beliau pada bulan December yang lalu...waktu itu auntie hajar sedang mengandung. Beliau mengadu keletihan dan ingin mencuba Shaklee sebagai supplement harian beliau.
Selepas seminggu barulah beliau merasakan perbezaan yang ketara. Auntie Hajar tidak keletihan seperti sebelum ini dan beliau sangat aktif even bershopping. Auntie Hajar juga bermula dengan trial pack Shaklee yang ibu pack.
Kini auntie Hajar sedang sibuk melayan anak kembarnya seorang lelaki dan seorang perempuan. Auntie hajar selalu keep in touch dengan ibu perkembangan anak2nya. Pada bulan pertama kenaikkan berat si kembar tidak memberansangkan, dan auntie Hajar meminta pendapat ibu mengenai ini. Memandangkan auntie Hajar sudah pun mengambil semua supplement yang ibu sarankan, jadi ibu mencadangkan auntie hajar mengambil ESP sebagai langkah seterusnya untuk menaikkan berat si kembar tadi.
Alhamdulillah kelmarin auntie Hajar ada mesej dengan ibu perkembangan anak2 kembarnya..yang berbunyi:


"Alhamdulillah baby dah 62 days. Hari ni check up, boy dah 5 kg dan girl 4.7kg...I am so happy breastmilk Hajar pun so far mampu breasfeed diorg..."

Yap, siapa tak gembira kan bila anak dah mula membesar dengan sihat. Macam tu la perasaan ibu dan abah melihat Addin dan Nasa membesar hasil dari susuibu. Bagi mereka yang dah tengok gambar Addin dan Nasa masa kecil mereka yakin dengan susuibu yang pastinya terbaik untuk si manja.

Salam sayang dari ibu

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia