Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2010

Twister di Miri?

Imej
Inilah gambar yang ditangkap oleh kwn2 abah Addin dan Nasa....





Abah kata ia biasa terjadi di offshore.... alhamdulillah ibu dapat lihat sendiri kejadian ini berlaku.
Masya Allah unik segala ciptaanNya.

Salam sayang dari ibu

Inilah sebenarnya Keberkatan..

Imej
PETIKAN : 'Nota Hati Seorang Lelaki' ( Pahrol Mohd Juoi )

Inilah cerita benar. Cerita benar seorang penulis yang Berjaya. Beginilah
kisahnya...

Entahlah apa yang selalu bermain pada fikiran ayah. Apabila saya ingin
pulang kembali ke kota , dia kerap minta duit. Seakan-akan mendesak....

" Ada duit? Minta ayah sedikit.."

Saya masih ingat waktu itu kehidupan saya terlalu sukar. Untuk mendapat
seratus ringgit di dalam poket pada satu-satu masa pun payah. Kalau balik
kampung selalunya duit yang ada hanya cukup-cukup tambang. Mujurlah, isteri
dan anak-anak saya sudah faham. Alhamdulilah mereka 'sporting' dan tidak
banyak meragam.

"Emak, ayah asyik minta duit. Bukan tak mahu bagi, tapi saya memang tak ada
duit," Bisik saya kepada emak. Emak seperti biasa, berwajah selamba, sukar
ditembak reaksinya.

" Bagilah beberapa yang ada," cadang emak pendek.

"Takkan 5 ringgit?"

Emak mengganguk.

Saya rasa bersalah untuk memberi ayah wang sebanyak …

Saya dah dapat basikal!!

Imej
Dah beberapa kali soalan ini keluar dari mulut Nasa...

"Ibu, jom kita pegi kedai basikal...."

" Ibu, bila kita nak beli basikal Aca?"

" Ibu, Aca nak basikal boleh?"

Sebenarnya dah 2 minggu Nasa minta ibu belikannya basikal namun ibu yang asyik tangguh. Bukan sebab duit tapi sebab abah kerja dan sukar bagi ibu nak ke kedai basikal, nak survey tanpa abah. Lagipun abah kerja bukannya lama sangat. So bila abah dah balik darat, kami survey 2-3 kedai sebelum membeli sebuah basikal untuk Nasa....dan kini                     

- - - - - - - -





Nasa dah punya sebuah basikal......

Pagi dan petang , asal di rumah, Nasa akan main basikal bersama abang Addin. Seronok benar dia dapat basikal tu...



Bila dah boring main bola, dia anak kayuh basikal. Bila dah penat kayuh, sambung main bola pula....

Dalam Nasa main basikal petang semalam, sempat juga ibu siapkan trial pack untuk di pos esok...alhamdulillah.



Salam sayang dari ibu



Alfalfa untuk 5 serangkai: Resdung, Allergic, Gegata, Asma dan Eczema

Imej
Ibu mendapat response yang sangat mengujakan daripada terutama ibu2 yang mempunyai masalah penyakit 5 serangkai ini. Setelah membuat kajian sendiri ibu dapati antara yang membantu mengurangkan keradangan akibat dari penyakit yang tersenarai di atas adalah vitamin C, B complex dan Alfalfa.


mengapa Vitamin C: ianya sebagai antioksidan yang baik. Ianya sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang. B complex pula lebih bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon manakala Alfalfa mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri, ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung, allergic dan gegata.(Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai supplement mereka).


Kebanyakkan ibu2 yang membeli trial pack B adalah tergolong dari mereka yang mempunyai anak yang mempunyai eczema...dan ternyata sejak pengambilan supplement banyak membantu mengurangkan masala…

Tahniah Nur Atiqah Mohd Kasim!

Imej
Pasti ada yang tertanya siapakah Nur Atiqah Mohd Kasim ini? Beliau adalah anak kawan ibu makcik Habibah atau nama mesra beliau dengan ibu ialah Kak Bib. Nur Atiqah telah mendapat 11 A dalam SPM baru keluar ini. Berbaloilah usaha beliau selama ini...dan usaha kak Bib menyediakan makanan yang berkhasiat untuk anaknya ini. Nanti acik N cari hadiah buat Atiqah ya,...

Bagi mereka yang mempunyai anak yang akan menghadapi peperiksaan PMR mahupun SPM bolehlah meminta petua dari kak Bib , seorang ibu bekerjaya yang mampu melahirkan anak yang cemerlang. Benarlah kata orang, usaha mesti seimbang: dari segi rohani mahupun jasmani. No hp Kak Bib (kak Habibah) ialah 013-3382428. Beliau telah mengamalkan pemakanan tambahan buat semua anak2nya dan Nur Atiqah adalah testimoni terbaik bagi dirinya. Sekiranya berminat nak mengetahui apa yang diberikan kepada anaknya, bolehlah menelefon beliau dan bertanya sendiri untuk lebih yakin.


Sebenarnya, ibu pernah mengeluarkan posting mengenai pemakanan untuk ke…

Trial Pack Shaklee..kini dihujung jari anda!

Imej
Bersyukur ke hadrat Allah s.w.t di atas izinNya dan rahmatNya, Trial Pack Shaklee yang ibu sediakan untuk kemudahan orang baru mengenali Shaklee , kini telah pun 7 bulan berada dalam pasaran. Sambutan yang hebat adalah untuk set B bukan sahaja dari golongan ibu menyusu tetapi mereka yang memang prihatin dengan isu kesihatan.

Trial pack B yang mengandungi 4 jenis vitamin iaitu; Multivitamin @ Vitalea, B complex, Vitamin C dan Alfalfa dengan tawaran harga yang sangat menarik iaitu hanya RM80 disertai dengan nilai tambahan iaitu beserta “freegift” dan penghantaran percuma.

Selama 7 bulan berada dalam pasaran sambutan yang kami perolehi sangat memberansangkan. Memandangkan ada 15 lagi teman ibu yang turut menyediakan trial pack ini maka ini memudahkan lagi pelanggan untuk mendapatkan trial pack ini.

Apakah sebenarnya tujuan kami menyediakan trial pack Shaklee ini? Ia adalah bertujuan untuk golongan generasi baru mengenali dan merasakan perbezaan sebenar vitamin yang terawal dicipta oleh …

Bagaimana nak jadikan ianya sebagai penawar?

Imej
Bila dah bergelar ibu bapa, pasti menjadi kerisauan apabila si manja tiba2 demam, batuk mahupun selsema...tapi percaya tak jika si ibu itu menyusukan anaknya, maka masalah ini dapat di atasi dengan segera sekiranya si ibu itu memastikan pengambilan zat makanan yang seimbang dan selari dengan keperluan si kecil yang memerlukan sesuatu untuk meningkatkan sistem immune nya di kala si kecil tidak sihat. Susuibu lah penawar terbaik di kala si kecil kurang sihat, bukanlah ubat doktor mahupun antibiotik sebagai penawar.

Apakah yang membantu menjadikan SUSUIBU itu sebagai penawar yang mujarab?

Si ibu boleh mengambil langkah berikut di kala si kecil tidak sihat:

1. Mandikan si kecil 3 kali sehari, ini memastikan SUHU badannya sentiasa terkawal dan tidak terlalu tinggi.

2. Sapukan minyak di tempat penting seperti ubun2, belakang telinga, betis dan tapak kaki.

3. Kerapkan menyusu si kecil.

4. Pastikan si ibu mengambil 4-5 jenis buah2an dalam hari tersebut kerana ini dapat membekalkan si kecil s…

1 Botol B complex PERCUMA!

Imej
Ibu bersyukur kepada Allah kerana telah ditemukan dengan ramai teman yang suka berkongsi kebaikan yang telah mereka alami dengan teman2 mereka serta semua ahli keluarga. Walaupun ramai yang mengatakan biasanya orang takkan berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain, tapi dengan izin Allah alhamdulillah ibu ditemukan dengan ramai teman yang baik yang suka berkongsi termasuklah Ayu, Ida, Arbie, Fifi, Aishah... walaupun mereka tak berminat nak menjadi ahli tetapi mereka sangat rajin berkongsi dengan teman2 mereka serta ahli keluarga. Terima kasih yang tak terhingga ibu ucapkan.

Oh ya,memandangkan sambutan Trial Pack yang sangat menggalakkan ibu terima dari user get user program maka ibu dengan senang hati ingin memberikan sebotol B COMPLEX PERCUMA kepada mereka yang telah berjaya mengumpulkan 10 MG sehingga 30 April ini.Ini bermakna selain mendapat RM50 secara tunai , kalian akan mendapat tambahan sebotol B complex secara percuma.


Maka bagi mereka yang telah mengumpulkan MG dari mula…

Email yang menarik untuk di baca.

Imej
One old man was sitting with his 25 years old son in the train. Train is about to leave the station. All the passengers are settling down into their seats. As the train started the young man was filled with alot of joy and curiosity. He was sitting on the window side. He went out one hand and feeling the passing air. He shouted, "Papa see all the trees are going behind". Old man smile and admired his son's feelings. Beside the young man one couple was sitting and listing all the conversation between father and son. They were little awkward with the attitude of the 25 years old man behaving like a small child.


Sekadar renungan....



Suddenly the young man again shouted, "Papa see the pond and animals. Clouds are moving with the train". Couple was watching the young man in embarrassingly. Now its start raining and some of water drops touches the young man's hand. He is filled with joy and he closed his eyes. He shouted again," Papa it's raining, water…

Supplement dan Penyusuan

Imej
Setiap perkara yang ditakdirkan pasti mempunyai hikmah yang tersendiri. Inilah yang ibu lalui apabila melahirkan Addin secara pembedahan. Secara kebetulan abang Addin dilahirkan dengan keadaan tak cukup bulan iaitu antara 34-35 minggu… jadi ibu nekad nak mengambil supplement kerana ibu tahu luka dalam (bahagian rahim yang di potong ) dan luka luar jahitan di perut perlu cepat baik agar ibu dapat menjalankan aktiviti harian ibu seperti biasa tanpa terbatas hanya kerana ceaserean.

Pengambilan vitamin pada asasnya hanya sebagai “ubat” kepada ibu untuk cepat baik dari luka pembedahan. Ibu tak mahu mengambil pil penahan sakit kerana pada ibu ianya melemahkan saraf sahaja.

Tanpa ibu sedari Addin membesar dengan sangat hebat… kenaikan beratnya pada 6 bulan pertama sangat menggalakkan. Ia mengujakan ibu dan abah tentang kebaikan susuibu pada si kecil. Tidak ibu nafikan Addin sangat kuat menyusu sehinggakan ibu terpaksa membuat ulangkaji melalui buku2 tulisan Dr. Bruce Miller yang memang men…

Cerita Hajar menyusukan anak kembar

Imej
Ibu kenali auntie Hajar melalui satu panggilan telefon dari beliau pada bulan December yang lalu...waktu itu auntie hajar sedang mengandung. Beliau mengadu keletihan dan ingin mencuba Shaklee sebagai supplement harian beliau.
Selepas seminggu barulah beliau merasakan perbezaan yang ketara. Auntie Hajar tidak keletihan seperti sebelum ini dan beliau sangat aktif even bershopping. Auntie Hajar juga bermula dengan trial pack Shaklee yang ibu pack.
Kini auntie Hajar sedang sibuk melayan anak kembarnya seorang lelaki dan seorang perempuan. Auntie hajar selalu keep in touch dengan ibu perkembangan anak2nya. Pada bulan pertama kenaikkan berat si kembar tidak memberansangkan, dan auntie Hajar meminta pendapat ibu mengenai ini. Memandangkan auntie Hajar sudah pun mengambil semua supplement yang ibu sarankan, jadi ibu mencadangkan auntie hajar mengambil ESP sebagai langkah seterusnya untuk menaikkan berat si kembar tadi.
Alhamdulillah kelmarin auntie Hajar ada mesej dengan ibu perkembangan ana…

The slow poison...alert kah kita?

Imej
Ini dari email yang ibu terima..

The food additive MSG (Monosodium Glutamate) is a slow poison. MSG hides behind 25 or more names, such as “Natural Flavouring.” MSG is even in your favourite coffee from Tim Horton’s and Starbucks coffee shops!

I wondered if there could be an actual chemical causing the massive obesity epidemic, and so did a friend of mine, John Erb. He was a research assistant at the University of Waterloo in Ontario, Canada and spent years working for the government. He made a remarkable discovery while going through scientific journals for a book he was writing called ‘The Slow Poisoning of America.’

In hundreds of studies around the world, scientists were creating obese mice and rats to use in diet or diabetes test studies. No strain of rat or mice is naturally obese, so scientists have to create them. They make these creatures morbidly obese by injecting them with MSG when they are first born.

The MSG triples the amount of insulin that the pancreas normally cre…

2, 3 , 5 atau 10?

Imej
Soalan ini antara soalan yang paling kerap ditanyakan oleh ibu2 menyusu yang mengambil alfalfa sebagai milk booster.


Berapa banyak alfalfa saya perlu ambil sebenarnya?


Jawapan ibu ialah, mulakan dengan minima 2 biji sehari. Secara perlahan2 boleh dinaikkan pengambilannya kepada 3 biji sehari, atau 5 biji mahupun 10 biji maksima. Walaubagaimanapun ianya bergantung kepada ibu itu juga.


Ada badan ibu yang mudah menghasilkan susu maka pengambilan 2 biji alfalfa sudah menampakkan hasil yang ketara. Walaubagimanapun tidak ibu nafikan ada ibu2 yang memerlukan lebih alfalfa untuk memastikan susu dihasilkan dengan lebih banyak.

Namun untuk mengambil langkah yang selamat ibu akan mengesyorkan ibu2 yang menyusu tadi memulakan dengan 2 biji alfalfa.


Pengambilan alfalfa yang banyak memerlukan pengambilan air yang seimbang dan berkadaran. Memang ada pendapat yang mengatakan pengambilan air yang banyak boleh menyebabkan kecairan nutrien tetapi ini tidak berlaku kepada mereka yang mengambil suppleme…

Overdraft?

Imej
"Alhamdulillah syukur...walau hanya dapat RM50K sorang, hasil jualan tanah arwah mak ayah, ini masih dalam kumpulan wang terpijak. Hmmm seronoknya" kata Sofiah pada suaminya.
" Abang rasa eloklah duit tu beranak pinak dulu barulah kita gunakan....awak beli jek sijil ASB dengan nilai tu." kata suami Sofiah yang duduk di kerusi malas sambil menonton berita perdana.
"Ala bang, saya baru bercadang nak bayar mana2 hutang saya macam kad kredit"  sambung Sofiah lagi.
"Macam ni lah, abang cadangkan awak beli sijil ASB sebanyak RM50k dan kemudian cagarkan dekat bank yang punya interest Overdraft yang menarik. Dari situ awak keluarkanlah sedikit jumlah nak bayar kredit kad awak tu, nanti tepikan dari gaji portion kredit kad sebelum ni untuk bayar duit overdraft tu " ....
"Kalau dah cagar , kita masih dapat dividen ke bang?" tanya Sofiah terpinga2. Suaminya dengan tenang dan senyum menjawab"Jangan risau, masih dapat. Inilah satu2nya harta c…

Multi- purpose case PERCUMA !

Imej
Ada dalam post ibu sebelum ini yang ibu akan tunjukkan wajah baru trial pack ibu...

- - -
- - - -


taraaaaaaa......

Walaubagaimanapun ianya adalah untuk trial pack set D dan set F sahaja buat masa ini.

Jika anda mempunyai masalah kulit kusam, mudah keletihan, moody dan bermasalah kulit(jerawat), ibu mengesyorkan anda mencuba set D dan boleh lihat hasilnya dalam 14-21 hari. Sangat berbaloi.

Bagi para isteri yang mempunyai masalah keintiman... bolehlah mendapatkan set F (ada dua pilihan sama ada untuk sebulan consume atau dua bulan consume). Rasakan perbezaannya dengan SHAKLEE!

Have a nice day!











Salam sayang dari ibu



Bila si abang bermimpi dan si adik berdoa....

Imej
Sejak dua minggu yang lalu abah ada berhajat nak bawa kami sekeluarga berjalan ke mana2 Disneyland untuk menggantikan masanya bersama anak2...secara kebetulan ada satu segmen Trek Selebriti , Jimmy dan Marsha yang dirakamkan di HongKong Disneyland. Apa lagi Addin dan Nasa begitu khusyuk menonton terutama apabila kelihatan Mickey Mouse dan beberapa maskot kartun yang sedang berjalan2 di dalam Disneyland...

Sampailah satu hari pada minggu lepas Addin memberitahu sesuatu yang ibu rasa tersentuh dan berniat jika diizinkan Allah ibu dan abah pasti bawa kalian bercuti di sana....."Ibu, abah, semalam Addin bermimpi. Addin mimpi Addin kat Hong Kong Disneyland dapat jumpa Mickey Mouse!" .Pada mulanya ibu tergelak besar kerana selama ibu hidup 32 tahun tidak pernah sekali ibu bermimpi ke tanah Hong Kong apatah lagi Disneyland. Namun  terlintas sesuatu di fikiran ibu...anak ibu memang berhajat besar nak berjalan ke sana.

Maka ibu memberitahu pada Addin dan Nasa, bukan abah tak ada dui…

Tak heran dah...

Imej
Semalam hari kedua Nasa ke Kumon... wah hebatnya anak ibu. Sampai sahaja ke Kumon dah tak pusing belakang...jalan terus dengan abang Addin. Tinggallah ibu dibelakang.
Masuk sahaja kelas Abang Addin terus ambilkan fail dia dan Nasa ...dan mereka terus masuk ke kelas dan belajar dengan teacher masing-masing.  Jika hari pertama Nasa mahu ibu temankan, hari kedua tak perlu dah. Seronok ibu tengok Nasa belajar....


...internet slow la pulak, tak dapat nak ipload pic. dah sampai masa nak ke Kumon.


Nantikan wajah baru Trial pack dari ibu.









Salam sayang dari ibu


Hari pertama Nasa di Kumon

Imej
Semalam merupakan hari pertama Nasa ke Kumon. Kelas bermula jam 4 petang dan berlangsung hanya 40 minit. Jam 3pm Nasa dah tanya nak minta disiapkan. Hatinya seronok bukan kepalang. Maklumlah dah sebulan Nasa tak ke play school sejak kes HFMD hari tu.

Sejak dah tak ke play school Nasa, Nasa memang berkepit dengan ibu ke mana sahaja menjadi peneman yang setia. Jadi ibu dan abah merasakan yang Nasa perlu something agar dia tak bosan. So Kumon menjadi pilihan kerana memandangkan abang Addin ada kelas so waktu mereka ke kelas adalah sama. Jimat masa dan jimat minyak kereta ibu..hehehehe. Namun ibu registerkan Nasa satu subjek dahulu iaitu English. Mungkin bila dia dah mula catch up then boleh tambah maths.

First day Nasa adalah semalam... Andai dapat ibu rakamkan saat2 Nasa menjawab soalan teacher pasti tak kering gusi sesiapa jua yang menonton. Nasa seorang yang petah bercakap, very confident person, active and always want to look smart. Belum sempat teacher buat apa2, dia dah mengajukan…

Ingatan untuk diri sendiri

Imej
Masa ibu kerja dulu pun ibu tak berapa pandai mengenai hal ini...ditambah lagi pendapatan ibu dah memang sah belum layak dikenakan cukai pendapatan. Gaji cikgu di Sabah Sarawak memang besar berbanding bekerja di Semenanjung namun yang besarnya adalah disebabkan oleh elaun itu sendiri. Maka apabila tidak layak dikenakan cukai, ibu tidak mengambil endah kepentingan impak zakat ke atas pembayar cukai. Ibu tahu zakat itu wajib ke atas setiap mukmin ...dan bukannya besar sangat iaitu 2.5% setelah ditolak semua tanggungan perbelanjaan. Namun sekarang, adalah sedikit ilmu yang ibu pelajari... untuk lebih berkat apabila menerima pendapatan dari sesuatu sumber adalah lebih baik jika di zakatkan pendapatan tersebut, kerana wang zakat inilah yang digunakan untuk membantu anak2 yatim, fakir miskin dan golongan yang memerlukan. Bermaksud kita menunaikan hak kita ke atas umat manusia yang lain tanpa kita sedari.

Islam itu indah dan ia tidak memberatkan umatnya...zakat hanya dikenakan sebanyak 2.5%…

Feedback dari para pengguna!

Imej
Ramai yang bertanya kepada ibu, benarkah trial pack Shaklee membantu dalam penyusuan?
Secara kesuluruhan feedback yang ibu terima :

1. Susu saya sangat pekat. 2. Anak mudah kenyang , tidur lena dan tidak terlalu mengempeng waktu malam. 3. Hasil perahan saya menampakkan peningkatan. 4. Anak saya dah jarang sakit, demam , batuk mahupun selsema. 5.  Saya tidak keletihan seperti sebelum ini...badan masih bertenaga walau pulang dari kerja. 6. Masa 'bersama' juga lebih menggembirakan.
Ini berlaku badan ibu mendapat pemakanan yang seimbang dan lengkap.

Bagaimana dengan anda?


Inilah antara tulisan feedback dari seorang kenalan cyber ibu;

Entri ku pada kali ni nak bercerita sket ttg produk Shaklee. Pengenalan aku pada susuibu telah mempertemukan aku dgn vitamin kesihatan ini. Khususnya utk ibu yg menyusukan anak macam aku. Setelah sebulan aku mencuba, ternyata susu aku bertambah pekat dan hasil perahan tenusuku agak memuaskan hatiku. Kini aku tak teragak-agak pulak untuk membeli full set b…

Maintainance isteri tanggungjawab siapa?

Imej
Siapa yang tak terasa hati apabila ada orang menegur ish, kulit nampak kusam? Bagi yang punya ketahanan diri yang tinggi pasti akan menjawab dengan tenang, biasalah tak cukup tidur, banyak kerja nak kena siapkan. Namun bagi yang punya hati senipis kulit bawang, yang sudah pasti sensitif tahap tinggi...mungkin dah tak mahu menegur 2-3 hari kawan yang berkata sinis tadi. Ibu punya ramai kawan yang merasakan diri mereka nampak lebih tua dari suami mereka. Mereka mengakui mereka cukup terasa hati dengan opismate yang meluahkan pandangan tanpa diminta.
Tetapi arwah atuk ibu pernah memberitahu bahawa si isteri akan nampak lebih tua dari suami kerana telah banyak berkorban contohnya seperti melahirkan anak, menguruskan rumahtangga dan kerjaya bagi mereka yang punya karier. Arwah atuk kata jika si isteri tadi tidak mengambil berat atas kecantikkannya maka sebenarnya ia telah mengambil satu jalan mudah dan kesannya bukanlah sehari dua tetapi 5-10tahun akan datang. Arwah atuk pernah berkata lag…

User Get User

Imej
BERITA BAIK!
1. Khas untuk mereka yang pernah mendapatkan trial pack dari ibu dan ingin berkongsi kebaikan Shaklee dengan rakan taulan dan kaum keluarga, kini anda boleh mendapatkan mata ganjaran atas setiap trial pack yang dikongsi.
2. Pemberian mata ganjaran akan diberikan kepada anda bagi setiap transaksi yang berjaya dan lengkap.
3. Mata ganjaran (MG) ini boleh ditukarkan kepada bentuk wang RM apabila telah mencapai minima mata ganjaran sebanyak 10 MG ; (1MG= RM5) 
4. Anda tidak perlu mengeluarkan sebarang modal untuk menyertai program ini.
5. Boleh emailkan kepada  addinnasa@gmail.com subjek: User Get User untuk mendapatkan borang penyertaan.
Jangan tunggu lagi, rebutkan peluang keemasan ini.  * Bagi 10 orang yang pertama mendaftar akan mendapat 2 MG secara percuma. (Tertakluk kepada terma dan syarat)








Salam sayang dari ibu



Trial Pack with Fridge Magnet is BACK!

Imej
Seronok ibu nak maklumkan bahawa sesiapa yang ingin mendapatkan Trial pack dari ibu bermula April ini akan mendapat sekeping FRIDGE MAGNET yang cute.


Harga yang ibu offer termasuk dengan NEXT DAY DELIVERY* untuk SATU MALAYSIA. Ibu menggunakan khidmat POSLAJU MALAYSIA.


* Free magnetic fridge untuk pembelian dari blog anakkuwiraku.blogspot.com sahaja.



 Maka dengan ini ibu mengharapkan agar tiada lagi kemusykilan dari mereka yang ingin mendapatkan trial pack dari ibu bertanyakan
" Boleh saya dapat trial pack sebelum minggu depan jika saya order minggu ni" soalan ini kerap diajukan kepada ibu bagi mereka yang membuat pesanan pada awal minggu iaitu hari Isnin. So far semua customer ibu berpuashati kerana akan memperolehi produk pesanan mereka keesokkannya (tidak termasuk cuti umum).InsyaAllah. Sarawak mempunyai perkhidmatan PosLaju yang sangat efisien.






* Next day Delivery tidak termasuk cuti umum.



Salam sayang dari ibu



Total Wellness Connection.

Imej
Sila emailkan kepada addinnasaoffer@gmail.com untuk dapatkan value added pembelian anda. Sekiranya anda berminat, boleh dapatkan dengan harga yang dipaparkan.


Sesuai untuk seisi keluarga. Sesuai untuk ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anak, mereka yang perlukan diet yang seimbang.Kebaikannya ialah membantu anda berasa lebih bertenaga, membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh, menguatkan sistem imun anda dan membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku tulang dan otot yang sihat.

Sesuai untuk seisi keluarga. Sesuai untuk ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anak, mereka yang perlukan diet yang seimbang.Ianya dalam bentuk serbuk dan perlu dibancuh untuk menjadi air. Sangat sesuai untuk mereka yang tidak menggemari menelan pil.

Gabungan 3 vitamin ini untuk menguatkan sistem imun, awet muda, melambatkan proses penuaan dan meningkatkan taraf kesihatan.



Kebaikan vitamin ini ialah untuk membantu melegakan simptom senggugut dan monopos, menggalakkan kulit yang cantik, …