Susu bertambah dengan pengambilan vitamin?




Ini antara mesej(thru handphone) yang dihantar oleh mereka yang mencuba vitamin Shaklee, bermula dengan trial pack 30 hari consume.

Mesej dari auntie Kyra.(masa ni belum tahu yang ibu muda dari auntie Kyra...hehehehehe)...tanpa sebarang edit.

Salam kak. Juz nak share happy story. Dlm nursing room semua orang tegur susu saya banyak. Sekali pam dapat 7@8 oz, orang tanya u makan apa? Dengan bangganya saya cakap i makan multivit Shaklee. Rena tu opismate saya. Dia dah order semalam kan? 
Dulu saya stress sebab selalu kepenatan dan susu pun macam tak berkualiti.Sekarang susu saya pekat nampak sedap sangat bila baby minum.

Alhamdulillah...memang gembira ibu terima mesej ni. Terima kasih buat auntie Kyra sebab rajin berkongsi dengan opismate dan ahli keluarganya.

Ini dari seorang lagi customer online ibu,auntie Husna :

Salam. Kak, 1 lagi saya perasan selepas amik Shaklee dah dekat 2 bulan ni, anak saya jarang demam dah. Before ni dia rajin demam walaupun minum susuibu. Tak tau nape. Alhamdulillah la sekarang. Sekarang ni huby pun saya suruh makan. Yang dapat saya tengok lepas dekat 2 minggu amik, mood suami happy jek.Tq kak. Syukur pada Allah.

Ini pula dari auntie Hazarina melalui email:

salam sis,
stil remember me?
now dh almost a week rina mkn supplement tu..
Alhamdulillah, badan stil kadang2 lemah, tp tak sekerap dulu....kalau solat tu dulu berat rasa nk bangun, but now ringan sikit....rina pun bawa pendekatan bersabar on the result, tak mahu terburu2, since selama ni tak pernah ambil proper supplements, so, tak mengharap perubahan sepantas kilat, but it is still noticeable...
On susu badan, dalam dua hari bersama dgn baby ada rasa perubahan, dia kerap nak menyusu....sampai sejam sekali! maybe ada improve on the rasa kot? hehe, but the color looks creamier than before... cuma on quantity its subjective, but rina prefer on quality, kalau dia kenyang ..dh ckp bagus tu! quantity susu tu bnyk cara nak improve ...i just need to double up my pumping routine..
thats all sis, just wanna share my happy moments...its improving..
tapi tu la, it also affect my emotions, tak mudah marah and sedih, unlikely before, mudah je mengalir air mata, yelah badan tak berapa sihat, now its improving, walau sikit, tapi terasa
kalau bnyk +ve improvement, will recommend this to others too...expecialy to my loved ones..




Terima kasih kepada semua yang rajin menghantar email dan berkongsi feedback dengan ibu. Semoga kebaikan dan ilmu ini dimanfaatkan oleh ramai ibu2 yang menyusukan anak di masa akan datang.





Salam sayang dari ibu

Catatan Popular