Testimoni set bersalin? Sesiapa yang nak bersalin, mari share...

Ini testimoni dari teman susuibu, auntie Ayukhairy,

salam semua...

juz nak share...alhamdulillah, setelah mengamalkan makan vitamin2 diatas, slps bersalin danial baru2 ni, badan rasa segar n tak le seletih macam bersalin anak pertama dahulu..

masuk minggu ke2, ayu dah leh masak utk makan tghari dah..saja tak nak menyusahkan mak sbb mak pun keje lg..

mmg nampak ketara, lg setelah menyusu kan danial...masa lahir, danial 2.75kg, 14 hari 3kg, n 19 hari plak 3.5kg...susu pun banyak, bersyukur sgt2..

skrg ni dah hari ke 20, ayu dah berjaya mengumpul 14 botol ebm 3 oz dan 4 bekas dadih 2.5 oz...

jutaan terima kasih kpd kak N @ nnorita78 kerana memperkenalkan ayu kpd produk shaklee ni...


Apa yang Auntie Ayu amik?

1) Multivitamin : perlu mengandungi iron formula kerana ia sangat penting bg tubuh terutama kerana kita banyak kehilangan darah selepas bersalin.

2) B compex : penting untuk elak kemurungan ( elak meroyan), bertindak sebagai penenang(antti stress), menstabilkan hormon

3) Vitamin C : mempercepatkan penyembuhan luka, memperbaiki tisu sel yang rosak akibat bersalin

4) zinc: membantu mempercepatkan proses baik luka terutama luka dalam ( untuk rahim)

5) alfalfa : milk booster

6) performance drink

Jika ada antara bakal2 ibu atau ibu yang akan bersalin, jika kurang berkemampuan membeli full package, boleh mendapatkan trial pack untuk 30 hari makan dengan harga RM80 dan boleh terus makan selepas bersalin dan boleh rasakan perbezaannya.
Salam sayang dari ibu

Catatan Popular