Khamis, 8 Oktober 2009

Jika sanggup...

Suka ibu nak berkongsi dengan semua pembaca blog ibu...

Jika anda mencari produk yang cepat dan segera dalam proses penyembuhan, Shaklee bukan jawapan kerana Shaklee tidak mengandungi STEROID!

Jika anda mencari supplement yang mempunyai rasa dan bau yang menarik, Shaklee bukan jawapannya kerana Shaklee adalah asli tanpa perasa dan pengawet tambahan.

Rawatan untuk kulit muka memerlukan 21 hari, rawatan untuk anggota tubuh yang lain memerlukan 90 hari namun kesannya sangat berpanjangan dan sangat memuaskan.
Benar kata pepatah, biar lambat asal selamat.

Jika anda seorang yang sanggup istiqamah dan banyak berdoa serta tawakal...Shaklee boleh menjadi PILIHAN TERBAIK untuk anda.

Dapatkan konsultasi dari ibu untuk setiap produk yang anda consume agar anda makan dengan ilmu dan bukan mengikut perasaan semata2.

Pengajaran ini ibu ambil dari satu kes di mana seorang hamba Allah ini mengidap cancer colon kerana baru beliau tahu produk yang beliau consume selama ini mengandungi bahan yang boleh merosakkan organ hati, buah pinggang dan ususnya. Kini beliau sedang menderita...semoga beliau terus kuat untuk menghadapi hari2 akan datang. Jangan terlalu taksub dengan produk yang claim mereka yang terbaik dan paling hebat tetapi baru 5 tahun dalam pasaran hanya kerana proses rawatan penyembuhan sangat cepat. Wallah hu alam.

Salam Sayang dari