Jumaat, 14 Ogos 2009

Testimoni untuk yang ingin tahu...

Ibu ingin berkongsi cerita tentang performance drink kerana ramai yang email kepada ibu bertanya lebih detail. Kebanyakan mereka yang menggemari minuman ini adalah mereka yang aktif dalam sukan@ atlet, pesakit kanser, orang yang menunaikan umrah dan haji, ibu yang menyusukan anak, mereka yang berpuasa serta mereka yang sakit demam, cirit birit dan mereka yang terdedah dengan kerja luar atau panas terik.

Emak ibu sendiri pada mulanya tidak percaya dengan performance drink bagus untuk mereka yang ke umrah. Ibu belikan sebagai tanda hadiah sebelum emak bertolak ke umrah selama 14 hari perjalanan.Bila pulang dari umrah emak ibu seronok bercerita bagaimana sedapnya performance drink itu serta memang benar tidak rasa keletihan walau panas terik tetapi jemaah lain mengeluh keletihan.Seronoknya ibu dengar testimoni dari emak ibu sendiri.

Mengapa ibu kata ia bagus untuk mereka yang menyusu anak? Bila berpuasa hakikatnya badan kita akan kurang minum berbanding hari biasa.Maka untuk tidak menjejaskan pengeluaran susu, performance sangat digalakkan. Sejak tahun lepas lagi ramai ibu yang menyusu anak membuat pesanan melalui ibu bagi menghadapi bulan puasa. Ianya bukanlah milk booster tetapi ia bantu badan ibu yang menyusu anak agar tidak dehydrate dalam keadaan ibu itu berpuasa.

Bagi mereka yang mudah merasa letih pulang dari kerja dan punya habit tidak suka telan vitamin maka performance drink la yang paling sesuai untuk golongan ini agar kekal bertenaga selepas seharian bekerja. Bagi sesiapa dah mencuba sangat dialukan bagi komen...nanti ibu bagi reward extra marks....hehehe. Gurau jek, marah nanti tuan hakim. Bersambung nanti kerana hari nak hujan....