Isnin, 10 Ogos 2009

Macam mana nak join?

Ibu terima email sesuatu yang menarik ,ibu rasa. Teman ini bertanya, adakah bonus entry untuk blogger sahaja? Maka ibu terfikirkan satu idea. Bagi semua blogger dan individu tanpa blog, anda boleh join bonus entry untuk contest Better You Better World dengan mudah sahaja.

Khas untuk blogger:

Anda hanya perlu tempekkan gambar ini, di side bar blog anda dengan link kepada Better You Better World Contest. Seterusnya tinggalkan komen supaya ibu dapat melawat blog kalian. Tak perlu buat special entry untuk ini. Mudahkan?

Bagi tiada blog
Anda cuma perlu ada facebook dan jadi rakan ibu. Bagaimana? Anda cuma perlu add ibu @ Norita Mohd Idris as friend dan tuliskan komen jika anda yang dapat hadiah "surprise" dari ibu melalui Better You Better World Contest ini..

Hadiahnya? Pasti menarik. Namanya pun surprise kan? Berapa ramai ibu akan pilih? Mungkin 3, 5 atau 10 orang. So nantikan keputusannya bersama keputusan utama pada bulan September nanti! All the best!


21 ulasan:

  1. hehehehe senangnyer nak join

    BalasPadam
  2. wow wow wow wow.

    another suprise gifts. will joint too. ;)

    BalasPadam
  3. salam ibu addin&nas..just ltk banner marriot tu je ye..cz tgk yg entry contest tu soh citer kn...kalo wt gk entry tu disqualify ke camner...:-)

    BalasPadam
  4. aishah
    Join, and grab as much as you can dear!

    Mama tisya
    At first memang ibu suruh buat satu entry tapi pikir2 letak banner dah memadai. So sesape yang dah buat siap ngan post before ni, akan ibu bagi bonus marks! Just add banner jek la nanti!

    BalasPadam
  5. akak....saya pun dah add banner tu....excited giler nih.....thank you ek.....

    http://safiyyahworld.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. ada banner tuk contest ni eik...
    ok akan di ltkkan nanti....

    BalasPadam
  7. mama safiyyah

    Orite dear, nanti ibu lawat ye!

    anamarza

    Thank you!

    BalasPadam
  8. dh siap..fee free to view http://mamatisya.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. mama tisya

    Orite, ibu sure akan visit

    BalasPadam
  10. saya dah tepek logo kat blog saya utk tolong promte contest ni ;)

    BalasPadam
  11. jgn lupa kawan I ada contest http://alsomommy.blogspot.com

    BalasPadam
  12. ai saya pun dh tempek logo tu n der buat N3 ttg contest g di sini
    http://anakku-een.blogspot.com/2009/08/better-you-better-world-contest.html

    k tq

    BalasPadam
  13. Kak N, visit blog mimi eh!mimi join yang ini...sudah tempel itu banner dengan link nya sekali:)

    BalasPadam
  14. yatie chomeyl, sherry, ummi_mirahaziq dan mimi

    Nanti saya visit blog kalian k

    BalasPadam
  15. oh... camtu je plak.. lagi senang ni.. okies akan diwar2kan kat blog kita nnti.. :D

    BalasPadam
  16. Salam, saya dah add banner dalam blog saya

    http://megahasz.blogspot.com

    dan dah add dalam facebook. Jangan lupa tengok ye. ID facebook Aishah Megahasz. TQ :D

    BalasPadam
  17. salam..saya dah add banner dlm blog saya..

    http://mopajah.blogspot.com

    BalasPadam
  18. Orait you all... nanti ibu tengok. So doalah mana tahu ada tuah!

    BalasPadam
  19. Salam kak,saya mcm nk join contest akk ni tapi ttg pembelian tu saya kena bincg dlu dgn family,nak poskn pada saya macamna.

    BalasPadam
  20. i dah tepek logo kat blog + dah buat entry pun psl contest ni ;)

    http://suzie284.blogspot.com/2009/08/better-you-better-world-contest.html

    tq!!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.