Isnin, 10 Ogos 2009

Macam mana nak join?

Ibu terima email sesuatu yang menarik ,ibu rasa. Teman ini bertanya, adakah bonus entry untuk blogger sahaja? Maka ibu terfikirkan satu idea. Bagi semua blogger dan individu tanpa blog, anda boleh join bonus entry untuk contest Better You Better World dengan mudah sahaja.

Khas untuk blogger:

Anda hanya perlu tempekkan gambar ini, di side bar blog anda dengan link kepada Better You Better World Contest. Seterusnya tinggalkan komen supaya ibu dapat melawat blog kalian. Tak perlu buat special entry untuk ini. Mudahkan?

Bagi tiada blog
Anda cuma perlu ada facebook dan jadi rakan ibu. Bagaimana? Anda cuma perlu add ibu @ Norita Mohd Idris as friend dan tuliskan komen jika anda yang dapat hadiah "surprise" dari ibu melalui Better You Better World Contest ini..

Hadiahnya? Pasti menarik. Namanya pun surprise kan? Berapa ramai ibu akan pilih? Mungkin 3, 5 atau 10 orang. So nantikan keputusannya bersama keputusan utama pada bulan September nanti! All the best!


21 ulasan:

Nurshahfamily berkata...

hehehehe senangnyer nak join

aishah berkata...

wow wow wow wow.

another suprise gifts. will joint too. ;)

mama tisya berkata...

salam ibu addin&nas..just ltk banner marriot tu je ye..cz tgk yg entry contest tu soh citer kn...kalo wt gk entry tu disqualify ke camner...:-)

Norita Shaklee berkata...

aishah
Join, and grab as much as you can dear!

Mama tisya
At first memang ibu suruh buat satu entry tapi pikir2 letak banner dah memadai. So sesape yang dah buat siap ngan post before ni, akan ibu bagi bonus marks! Just add banner jek la nanti!

Mama Safiyyah berkata...

akak....saya pun dah add banner tu....excited giler nih.....thank you ek.....

http://safiyyahworld.blogspot.com/

Anamarza berkata...

ada banner tuk contest ni eik...
ok akan di ltkkan nanti....

Norita Shaklee berkata...

mama safiyyah

Orite dear, nanti ibu lawat ye!

anamarza

Thank you!

mama tisya berkata...

dh siap..fee free to view http://mamatisya.blogspot.com/

Norita Shaklee berkata...

mama tisya

Orite, ibu sure akan visit

yatie chomeyl berkata...

saya dah tepek logo kat blog saya utk tolong promte contest ni ;)

Sherry berkata...

jgn lupa kawan I ada contest http://alsomommy.blogspot.com

Ummie_mirahaziq berkata...

ai saya pun dh tempek logo tu n der buat N3 ttg contest g di sini
http://anakku-een.blogspot.com/2009/08/better-you-better-world-contest.html

k tq

~Umi.Sufira~ berkata...

Kak N, visit blog mimi eh!mimi join yang ini...sudah tempel itu banner dengan link nya sekali:)

Norita Shaklee berkata...

yatie chomeyl, sherry, ummi_mirahaziq dan mimi

Nanti saya visit blog kalian k

iena hamdi berkata...

udah... aku dah letak..

CuTeMiUt78 berkata...

oh... camtu je plak.. lagi senang ni.. okies akan diwar2kan kat blog kita nnti.. :D

Aishah Megahasz berkata...

Salam, saya dah add banner dalam blog saya

http://megahasz.blogspot.com

dan dah add dalam facebook. Jangan lupa tengok ye. ID facebook Aishah Megahasz. TQ :D

babycomel berkata...

salam..saya dah add banner dlm blog saya..

http://mopajah.blogspot.com

Norita Shaklee berkata...

Orait you all... nanti ibu tengok. So doalah mana tahu ada tuah!

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam kak,saya mcm nk join contest akk ni tapi ttg pembelian tu saya kena bincg dlu dgn family,nak poskn pada saya macamna.

Mama Zharfan berkata...

i dah tepek logo kat blog + dah buat entry pun psl contest ni ;)

http://suzie284.blogspot.com/2009/08/better-you-better-world-contest.html

tq!!