Rabu, 5 Ogos 2009

Better You Better World Contest

Sempena kedatangan Ramadhan tahun ini , ibu ingin berkongsi dengan semua teman2 ibu satu lagi produk Shaklee yang ibu amalkan terutama pada bulan puasa selain hari panas( nak avoid dehydration), hehehehe. Produk itu ialah Performance Drink.

Apa dia performance drink? Bagi yang baru mengikuti blog ibu pasti tertanya2 apakah Performance Drink ini. Ia adalah salah satu produk minuman pemberi tenaga yang memberi kita karbohaidrat bagi daya ketahanan dan elektrolit bagi penghidratan semula dengan segera.

Selain itu ia membekalkan bendalir dan elektrolit untuk membantu mencegah penyahhidratan. Secara klinikal telah terbukti dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan paras bendalir yang mengalir bagi penghidratan yang wajar.Ianya sangat bagus untuk diambil sepanjang kita berpuasa. Ibu juga memastikan rumah ibu mempunyai bekalan performance drink setiap masa kerana ia dapat membantu ibu, abah , Addin dan Nasa ketika keadaan memerlukan seperti demam, cuaca panas dan seandainya kami mempunyai aktiviti keluarga yang boleh dikatakan lasak. Rasanya similar to minuman oren Tang.

Bagi ibu2 yang menyusukan anak dan telah lama mengikuti blog ibu, produk ini tidak asing lagi bagi mereka. Begitu juga dengan mereka yang aktif dengan apa jua sukan termasuk marathon sangat menyukai produk ini. Ianya berharga RM66(harga ahli Semenanjung) dan boleh di consume selama sebulan.Sepanjang berpuasa ibu dan keluarga mengamalkan mengambil minuman ini sewaktu bersahur dan berbuka. Ia sungguh berkesan bagi ibu kerana dapat berpuasa sambil menyusukan Nasa tanpa merasa keletihan kerana berpuasa.

Sempena bulan puasa ini dan bagi mereka yang ingin mencuba produk ini bolehlah mengambil peluang ini disamping dapat menyertai contest yang akan bermula pada 5 Aug sehingga 1 September 2009 yang dianjurkan oleh ibu.Better You Better World Contest
5 Ogos-1 September 2009

Lengkapkan ayat berikut:

Bermalam di Marriot Putrajaya menjadi idaman saya kerana............................................. ( tidak lebih daripada 21 patah perkataan)


Hantarkan bersama
Nama:
Alamat :
No K/P :
No tel :
Order No:( terdapat pada resit belian)
sebagai bukti pembelian kepada email : addinnasa@gmail.com

Syarat penyertaan:

1. Setiap pembelian 1 Performance Drink menggunakan ID 395863 melayakkan anda menghantar 1 penyertaan. (Jika 2 belian dalam satu invois maka anda layak menghantar 2 penyertaan dan seterusnya)

2. Untuk membuat pembelian, boleh pergi ke Branch Shaklee yang berdekatan dengan anda ataupun telefon tol free 1800-88-6577 dan membuat pesanan menggunakan ID 395863. Boleh terus dapatkan invoice no sebaik sahaja pembayaran telah dibuat.

2. Lengkapkan ayat yang diberi mengikut kreativiti anda. Pemenang dipilih berdasarkan ayat yang paling kreatif.

3. Emailkan penyertaan anda bersama butiran lengkap kepada email : addinnasa@gmail.com

4. PENTING:- Invois perlu disimpan sebagai bukti pembelian dan akan dituntut apabila nama pemenang diumumkan kelak.

5. Keputusan juri adalah muktamad.


Hadiah Utama

Bermalam 1 malam di Marriot Putrajaya beserta sarapan untuk 2 orang.
***Pakej tidak termasuk kos pengangkutan pergi balik, makan tengahari dan makan malam
***Tarikh Penginapan adalah antara bulan Nov 2009 - Jan 2010.

Hadiah tempat ke-2 hingga ke-5

Barangan Crabtree yang bernilai RM50


Hadiah Penyertaan

Penyertaan pertama, ke-50 dan ke-100.


***Here's a BONUS ENTRY !!!***

If you have a BLOG, blog about this contest and send us your blog link and your name.
The CHOSEN BLOGGER will receive a mystery GIFT !!!
(Ini terbuka kepada semua blogger!)