Apa kata mereka???

Ibu cuma copy paste komen yang ibu terima dari mereka yang dah mencuba dan baru mencuba Shaklee Performance drink.

Dari Aishah

"i love it too sis. saya mmg dah gune sejak puasa tahun lepas lagi as a bf mother. what i have learned, performance kene simpan dlm peti sejuk setelah dibuka. plz do remind other yeah, sis.

my husband pon started to like it. my husband mmg minum 100 plus, but i told him, 100 plus sama je macam performance, cuma 100 plus ada byk gula. tak bagus utk kesihatan.

now, he loves performance. kalau dia buat kerja yg heavy je, sy akan kasi performance utk make sure dia tak dehydrated dan tak tension.

yeah, we are in love wif performance. ;)"

Ibu Danial

"assalamualaikum ibu addin dan nasa

terma kasih atas kiriman vitamin tempoh hari
saya akui memang performance drink ni banyak membantu dalam menyusukan anak
masa belum minum , kerap rasa haus dan dahaga
tapi bila ambil performance drink ni, kurang rasa haus
badan pun rasa lebih bertenaga
rasanya pun sedap
:D

performance drink ni memang best lah
banyak membantu saya menyusukan anak
(walau pun hajat sebenarnya nak bagi suami hehehe..)
bila minum, kurang rasa haus dan dahaga
badan pun rasa bertenaga
rasanya pun sedap "


Catatan Popular