Isnin, 17 Ogos 2009

Apa kata mereka???

Ibu cuma copy paste komen yang ibu terima dari mereka yang dah mencuba dan baru mencuba Shaklee Performance drink.

Dari Aishah

"i love it too sis. saya mmg dah gune sejak puasa tahun lepas lagi as a bf mother. what i have learned, performance kene simpan dlm peti sejuk setelah dibuka. plz do remind other yeah, sis.

my husband pon started to like it. my husband mmg minum 100 plus, but i told him, 100 plus sama je macam performance, cuma 100 plus ada byk gula. tak bagus utk kesihatan.

now, he loves performance. kalau dia buat kerja yg heavy je, sy akan kasi performance utk make sure dia tak dehydrated dan tak tension.

yeah, we are in love wif performance. ;)"

Ibu Danial

"assalamualaikum ibu addin dan nasa

terma kasih atas kiriman vitamin tempoh hari
saya akui memang performance drink ni banyak membantu dalam menyusukan anak
masa belum minum , kerap rasa haus dan dahaga
tapi bila ambil performance drink ni, kurang rasa haus
badan pun rasa lebih bertenaga
rasanya pun sedap
:D

performance drink ni memang best lah
banyak membantu saya menyusukan anak
(walau pun hajat sebenarnya nak bagi suami hehehe..)
bila minum, kurang rasa haus dan dahaga
badan pun rasa bertenaga
rasanya pun sedap "


3 ulasan:

  1. tak sabar rasanya nak grab satu! tapi kene tunggu gaji dulu..sempatlah untuk guna mase bulan puasa ni. Saya memang suka dengan 100plus n Jemmy kalau demam, prefered bagi dia 100plus sebab dia susah nak makan ubat. Harap2 jemmy pun suke this drink tapi boleh ke toddler consume this drink..hmmm..harap dapat advice dari ibu.

    BalasPadam
  2. kak,

    saya rasa siapa yang dah guna, tau perbezaan nya. thousand times better than other dehydrated products that avaiable in the market.

    owh, should stop the comment now, because sometimes words seem so little, when something means so much. ;)

    BalasPadam
  3. MiszMama@Haslinda

    Boleh, minuman yang sesuai utk satu keluarga!

    aishah
    Betul tuuuu

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.