Rabu, 29 Julai 2009

Wellness 3 ;set yang mampu dimiliki..





Ibu menerima beberapa email yang bertanyakan adakah ada lagi trial pack untuk mereka yang ingin mencuba...jawapannya ialah sudah tiada memandangkan ESP kotak sudah tiada dalam pasaran. Bagaimanapun puas ibu cuba memikirkan bagaimana ibu dapat membantu kawan2 baru ibu terutamanya yang ingin mendapatkan set selepas bersalin mahupun semasa mengandung dengan harga yang berpatutan disamping mendapat manfaat yang sama bagi set family wellness Shaklee.
Setelah banyak berdoa untuk bagaimana ibu dapat membantu mereka ini, ibu teringat canister meal shake Addin dalam almari. Ibu mula membelek semula kandungan yang terdapat dalam Meal Shake... ya betul Meal Shake merupakan multivitamin dalam bentuk bancuhan air di samping ia juga mengandungi protin. Rasa Meal Shake sangat sedap berbanding Protin, ianya rasa seperti ice cream vanila. Maka ibu membuat kesimpulan bahawa set family wellness Shaklee yang terdiri daripada ESP, Vitalea(multivit), Vit C dan B Complex boleh digantikan dengan set Wellness 3 yang ibu yakin ia sama seimbang.
Satu canister of Meal Shakee boleh di consume dalam dua bulan jika ianya diminum dengan tambahan air milo atau susu atau air jus. Manakala vitamin B complex bertahan untuk dua bulan dan vitamin C dapat bertahan selama 6 bulan. Sangat menjimatkan, ini kerana harga Welness 3 ini hanyalah RM218 -harga ahli ( termasuk postage RM10).
Bagi ibu yang akan bersalin, jika berkemampuan anda bolehlah menambah zinc dan alfalfa untuk mempercepatkan baiknya luka disamping untuk boost susuibu. Untuk mengetahui detail vitamin boleh baca dalam post ibu sebelum ini.
Bagi mereka yang ingin membeli harga ahli hanya gunakan ID ibu 395863 untuk membeli. Sesungguhnya ibu suka berkongsi dengan semua orang betapa seronoknya mendapat makan tambahan yang berkualiti dan memberikan kesejahteraan pada diri dan keluarga.

16 ulasan:

  1. hoyeah, my fren pon ada nanyer juga pasal set percubaan nih.

    luckily u told it here. nak suggest my fren nih. ;)

    BalasPadam
  2. "Meal Shake sangat sedap berbanding Protin"

    ooo yang tu lagi sedap kak ek...wan mkn protine tu kurang rasa...maybe wan tak thn bau dia...tp zat nyer cukup bagus...

    BalasPadam
  3. Aishah

    Ni set paling murah tapi sangat lengkap.

    Wan

    Meal shake memang rasa ice cream vanilla

    BalasPadam
  4. yeah. even protein tak sedap, tapi the best protein ever kan?

    hehehhee

    BalasPadam
  5. aishah

    protin shaklee adalah terbaik dalam pasaran.. banyak yang dah tukar pada protin murah tapi mereka cari balik protin shaklee.

    BalasPadam
  6. dia punyer bekas pun cantikk heheh...dulu masa wan order...dlm tin je...skang bekas nyer cantik

    BalasPadam
  7. wan

    ye, sekarang dah tukar guna canister, berbaloilah. Bila dah habis boleh jadi bekas simpan gula etc. kedap pun ya jugak.

    BalasPadam
  8. i knoe sis,

    saya setiap bulan beli 1 canister. tak boleh miss. tak sempurna hidup tanpa protein shaklee.

    owh, 6 aug ni saya dah setahun jadi pengguna shaklee. alhamdulillah, sgt bersyukur jumpa akak n shaklee.

    petunjuk Yang Maha Kuasa. i love shaklee. i love you too. >:D<

    cume tak sempat kita bertemu mesra dan mkn2 je laie. hehehhe

    BalasPadam
  9. Aishah

    Akak sentiasa berdoa ditemukan dengan mereka yang memerlukan Shaklee. Kita bukan banyak duit nak tolong orang cuma mampu menolong dengan ilmu.

    Syukur Shaklee telah banyak membantu Aishah dan keluarga. Akak pun happy knowing you.

    Satu hari mesti datang umah akak, makan2 k.

    BalasPadam
  10. insyaallah kak, the time will come.

    hehehehe. my best mentor ever.
    take care always, muahs.

    BalasPadam
  11. aishah

    hahaha, thank you thank you. Same to you sis.

    BalasPadam
  12. oh.. gitu ya.. pernah gak dgr pasal produk ni.. tapi tak pernah cuba

    BalasPadam
  13. ibu addin, kalu tak mengandung pun boleh ke minum? mcm sedap! maklumlah..saye ni rasenye kurang protein,..pastu dekna plak kuat menyusu.

    BalasPadam
  14. Cutemiut78
    Produk ni antara tertua dalam market supplement. Tu yang saya lebih yakin kerana testimoninya banyak. Ada aunt kami yang dok oversea memang makan ni, anak2 dia memang bijak. pemakanan yang baik memberi kesan yang baik.

    MiszMama@Haslinda
    Kalau tak mengandung pun boleh makan, ianya juga bagus untuk ibu yang menyusukan anak.Set yang lengkap dengan harga yang murah!

    BalasPadam
  15. salam ibu addin n nasa,

    tringin nk cuba shaklee ni, dulu ms pregnt ank 1st mmg mkn set shaklee ni ank Alhamdulillah antibodi kuat... tapi tuk pregnt ke2 dah tk mkn sbb masalah kewangan skit...

    klau tuk bln puasa ni saya cuma mkn vita lea jer cukup tk..yer la fully bf ank plus puasa n bdn saya plak under weight...nk beli satu set tk mampu....

    BalasPadam
  16. Anarmarza

    Vitalea boleh juga. Sebab dia multivit kan.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.