Jumaat, 10 Julai 2009

Share your story & this might BE yours!

Ibu suka berkongsi dengan orang lain apa yang ibu suka makan, barangan mahupun cerita. Maka selepas solat subuh pagi tadi ibu terfikir untuk memberikan sesuatu kepada yang istimewa apa yang ibu turut rasa istimewa apabila menggunakannya iaitu barangan Crabtree and Evelyn. Mungkin ramai yang menggunakan jenama ini namun tidak kurang juga yang tidak pernah mendengarnya. Maka inilah peluang untuk mendapatkannya. Bukanlah ibu banyak duit nak bagi tapi anggaplah ini salah satu cara memberi hadiah kepada orang lain melalui rezeki yang kita dapat.
Namun terlintas dihati ibu nak beri pada siapa ye? Maka lebih baik ibu beri kepada pelawat-pelawat blog ibu yang setia membaca kisah ibu, Addin dan Nasa selama ini. hehehe...Walaubagaimanapun ibu hanya ada 3 kotak sabun 100g Rosewater buat masa ini. Maka ibu akan memberinya kepada sesiapa jua yang bertuah untuk mendapatkannya. Wangi ke? memang sangat wangi. Harga seketul sabun lebih kurang rm25 dan ke atas. Kewangiannya diakui oleh mereka yang biasa menggunakannya.

So, bagaimana nak dapatkannya? Mudah sahaja.

1.Anda cuma perlu ceritakan pengalaman anda semasa melahirkan anak sulung anda. Buatkan satu post khas mengenainya dan tidak kurang dari 48 patah perkataan.

2.Ceritakan tentang hadiah ini di blog anda,

3.Tinggalkan komen di sini beserta dengan link tentang post anda.

Bagaimana ? Mudah sahajakan.

3 pemenang akan dipilih...

Tarik tutup ialah pada 25 Julai 2009
. Pemenang akan diumumkan pada 30 Julai 2009.

All the best!

* Bagi mereka yang tiada blog anda boleh menghantar cerita anda ke alamat email berikut: addinnasa@gmail.com

Ada hadiah misteri juga barangan Crabtree untuk contest ini! Siapakah yang bertuah itu?

84 ulasan:

  1. Nak join la... TQ kak bt contest nie...

    BalasPadam
  2. Join la... serius wangi sabun ni dan berbaloi berusaha untuk dapatkannya!

    BalasPadam
  3. wahhh nanti free aku try yer

    BalasPadam
  4. Iena...

    try laaaa...worth it kalau dapat!

    BalasPadam
  5. thanks bagitau...akak nak join juga..

    BalasPadam
  6. wah leh dpt sabun yer... best2..

    BalasPadam
  7. http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

    dah siap..jemputlah datang....

    BalasPadam
  8. ibu arifa... join la, mana tau ada rezeki!

    BalasPadam
  9. http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

    dah siap...

    BalasPadam
  10. saya pun nak join! :) ngehehehe...

    baru semalam bau sabun member (brand crabtree), mak ai, wanginyer.... :)

    tapi saya part luck2 ni kureng sket la.. hahah

    BalasPadam
  11. Zu

    Sabun C&E serta produk mandian dia memang wangi... sangat menenangkan. Cubalah join contest mana tahu rezeki Zu.

    BalasPadam
  12. insyallah akan join, cuma kena cari masa nak buat karangan tu.........hehehe.......
    btw thanks coz jengok kat blog saya n tq sekali lagi atas pujian ibu addin dan nasa terhadap anak2 saya..........

    BalasPadam
  13. wahh..leh join gaks contest nie..kena karang btul2 gune BM A1 gamaksnye..

    besides, meh join my contest laks..THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST..

    BalasPadam
  14. salam ibu addin & nasa...
    nak tanya psl contest ni...kalau entry utk contest ni ditulis in English tak aper kan? sekadar bertanya sebelum join...ku memang pencinta brand Crabtree & Evelyn ni... :)
    pemilihan pemenang berdasarkan cerita yg menarik or dipilih at random ajer? tq !!

    BalasPadam
  15. N.. aku dah wat.. meh la baca.. harap2 ada la rezeki farid.. uhuhuh

    http://surirumahjiwang.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Ibu Damia... you are welcome to join the contest!

    e-caR NazRin aka ibuEiymann...
    Ceritalah dari hatimu...pasti ramai yang ingin mengetahui!

    mama zharfan...
    My dear, you can also write it in English, no problem. Pemenang akan dipilih berdasarkan olahan cerita yang menarik, namun hadiah misteri akan dipilih berdasarkan luck pengirim. Akan dimaklumkan nanti. Cubalah..

    iena hamdi ...
    Sudah ku terima, berdoalah semoga ada rezekimu.All the best!

    BalasPadam
  17. ibu Addin dan Nasa,

    terima kasih kerana organize giveaway ni...saya nak masukkan post ni sebagai entry untuk contest ni

    http://mdanial.blogspot.com/2009/05/nervousworriedagitated.html

    harapnya ada rezeki boleh merasa kewangian crabtree and evelyn pula. pakai bodyshop saja sebelum ni,..hehehe

    BalasPadam
  18. mdanial..
    all the best, thank you for joining!

    BalasPadam
  19. Kak sy dah join---->
    http://my-happie-family.blogspot.com/2009/07/pengalaman-tak-dapat-ku-lupakan.html

    BalasPadam
  20. best best best! eli nk join gak...

    BalasPadam
  21. oppss lupa nk tanya..nk cerita psl anak sulung je?ank no 2 xleh ke? kira misal kata org tu ada 2org anak, boleh x kalau hantar 2 cerita?

    BalasPadam
  22. Emma..
    Akak dah baca tadi, semoga berjaya!

    Eliza...
    Join la. Citer anak sulung jek contest ni. Boleh cerita anak kedua untuk membezakan anak pertama tapi dalam satu post sahaja. Good luck!

    BalasPadam
  23. owh okies...nnt sy karang cite tu =)
    tQ and God Blessed >_<

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  25. Salam .. Akak saya dah perah otak mengarang. Silalah terjah..

    http://salmals.blogspot.com/2009/07/j0m-j0in-c0ntest.html

    BalasPadam
  26. Salmal's
    Sure , akan ku terjah kelak.

    BalasPadam
  27. salam..
    i dah join...sudi2kan jenguk my entry:

    http://suzie284.blogspot.com/2009/07/contest-by-ibu-addinnasa-share-your.html

    harap2 ada rezeki memang sabun tu :)
    tq!!

    BalasPadam
  28. Mama zharfan
    Akan saya jenguk...thank you for joining.

    BalasPadam
  29. hye ibu,

    ni link eli..
    terjah jgn x terjah ekkeke

    http://elizakru.blogspot.com/2009/07/share-your-story.html

    >_<

    BalasPadam
  30. Hi Eli,
    N akan terjah once you notified thru comment... all the best!

    BalasPadam
  31. update ntah kali yang keberapa. ekekeke

    BalasPadam
  32. dah siap mengarang pengalaman ku itu..sila la datang membaca kat umah eisya ye..

    http://nuraleesya.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-story-this-might-be.html

    BalasPadam
  33. ummumishkah
    Ye, pengalaman anak sulung jek

    BalasPadam
  34. Pecubaan pertama dh setel, Pls check it out.

    http://2princessmommy.blogspot.com

    BalasPadam
  35. salam kenal ibuaddinnasa
    this is my entry http://niknadim.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

    thanks!

    BalasPadam
  36. owhh entry dah ade.. tgl nak edit2 jek

    BalasPadam
  37. Yan, jom join jangan tak join . hehehehe

    BalasPadam
  38. Bila ek tarikh tutup leh tak nak join

    BalasPadam
  39. salam ibu addin
    kita dah buat n3 utk contest ni sila check sini
    http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/contest-pengalaman-bersalin-ku.html

    BalasPadam
  40. waa mcm best nk join la..hmm kena flashback balik ni..hehe:p

    BalasPadam
  41. CuteMiut78
    Ok , saya akan visit nanti. All the best!

    BalasPadam
  42. owh cenggitu ye..ok2x,thanks inform. nanti saya betulkan ikut syarat :)

    BalasPadam
  43. kak...akhirnya...wan nak joint...sudi2 kan ye kak

    http://anakkuhumairah.blogspot.com/2009/07/contens-share-your-story-this-might-be.html

    BalasPadam
  44. okeh..dh betulkan...cuba cek blk..hope dh memenuhi syarat ;)

    http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/05/journey-of-giving-birth-to-baby-sn.html

    BalasPadam
  45. ok.. entri dah siap..

    http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/07/pengalaman-melahirkan-nur-anesya-qistina

    BalasPadam
  46. ibu addin dan nasa ...saya dah menceritakan pengalaman saya di blok saya...bleh tak join????

    BalasPadam
  47. Ummi's Portal
    Boleh, sila -sila. Cuma berikan saya link post anda!

    BalasPadam
  48. salam nak tanyer syarat nyer beraper patah perkataan story nie..

    BalasPadam
  49. Yan
    N dah link kan...crabtree-is-best-to-reward-you

    BalasPadam
  50. Een

    Syarat ada di sini
    http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-will-yours.html

    BalasPadam
  51. salam...ibu addin dan nasa,

    harap tak terlewat sgt eik nk join contest you ni...ni entry ku:

    http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-story-this-might-be.html

    BalasPadam
  52. saya dah siap mengarang...ibu addin nasa tgk tau...tak sabar nak wangikan diri..hehhe

    http://sbayyna83.blogspot.com

    BalasPadam
  53. Anamarza3
    Saya dah add link u

    http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

    Tarikh tutup 25 Julai jam 8 malam...so belum terlewat!

    BalasPadam
  54. Bayy

    Syarat no 2 tak lengkap... nanti dah update bagi tahu ye.

    BalasPadam
  55. hye ibu addin n nasa.. weols baru selesai menyiapkan tugasan uols ni..ahaks!

    harap diterima pakai utk dijudge!klu tak menang dpt hadiah misteri pun orait gak..woohoo

    tis is my link!jemputlah jengok!

    http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/07/hanya-tuhan-yang-tahu.html

    BalasPadam
  56. mummyaeesh

    dah link http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

    BalasPadam
  57. kiranyer 48 patah perkataan jer yerk,,,adui kena pendekkan cerita la nie

    BalasPadam
  58. Een

    Bukan jumlah perkataan yang... cuma tambah cerita tentang hadiah dalam entry tu, lain ok dah.

    boleh tgk contoh di http://anakkuwiraku.blogspot.com/2009/07/crabtree-is-best-to-reward-you-just.html

    BalasPadam
  59. salam ..
    nak join bleh x...
    da wat entry...view...

    http://shakeymirza.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

    tqvm

    BalasPadam
  60. kak,

    saat akhir.....nak masuk jugak.....hehehehe thank you

    http://safiyyahworld.blogspot.com/2009/07/share-this-story-and-this-might-be.html

    BalasPadam
  61. ai saya dh buat entry..nie entry nyer
    http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/saat-kelahiran-nur-amirah-husna.html

    BalasPadam
  62. Bagi semua yang join contest sila semak nama anda dalam list, jika tiada sila maklumkan saya segera. Tarikh tutp adalah pada 25 Julai 2009 jam 8 malam.

    BalasPadam
  63. List peserta ada dalam entry
    Crabtree & Evelyn: is the best to reward you...

    BalasPadam
  64. ok syarat dah cukup kot...tafaddal...ibu addin nasa...silakan

    BalasPadam
  65. Mama safiyyah

    Syarat no 2 belum dipenuhi...

    Ummi'sPortal

    Orait, kami dah add link awak, dear!

    BalasPadam
  66. salam kenal...

    sy nak join contest, dah wat n3 tau :

    http://nurbaiya.blogspot.com/2009/07/kelahiran-maryam-qistina.html

    TQ :)

    BalasPadam
  67. Mau masuk. Tarikh tutup 25 Julai kul berapa?

    BalasPadam
  68. salam..kite pun datang nak antar link ni..

    http://precious-mama.blogspot.com/2009/07/contest-share-your-stories.html

    silalah jengah ye...tqvm sebab buat contest ni

    BalasPadam
  69. Precious
    Tarikh tutup 25 Julai jam 8 malam.

    BalasPadam
  70. Siti Nurbaiya

    MiszMama@ Haslinda

    Kami dah add link kalian.

    Boleh check kat post Crabtree & Evelyn:is the best to reward you

    BalasPadam
  71. askum ibu addin dan nasa............

    sudi-sudi lah baca cerita ala2 cerpen saya ni kat sini:

    http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/07/share-your-story-this-might-be-yours.html

    maaf lah kalau ter'panjang' sikit story mory saya tu.... karang dengan penuh emosional tu...

    BalasPadam
  72. hai..salam...ni link sy..silala jengah utk baca ok :)
    http://szsh.blogspot.com/2009/07/26-nov-2007.html

    BalasPadam
  73. salam ibu addin & nasa

    sy dh wt entry..feel free to view

    http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/saat-indah-yg-tk-dpt-dilupakan.html

    BalasPadam
  74. salam ibu Addin & Nasa,
    saya dah mengubah fikiran. rasa mcm nak mencuba juga. Silalah jenguk2 di blog saya.

    http://www.nuradyanirosly.blogspot.com/2009/07/saat-saat-yg-tak-mungkin-dilupakan.html

    terima kasih

    BalasPadam
  75. Salam, akak.. sempat lagi ke nk join nie.. sorry la lambat.. baru hari nie dapat tau ade giveaway nie..

    saya dah buat.. sila la jenguk...

    http://firahadifa.blogspot.com/2008/08/21st-may-2008.html

    BalasPadam
  76. Bagi semua yang menghantar sumbangan untuk contest ini, jutaan terima kasih diucapkan. Sila nantikan keputusan pada 30 Julai 2009.

    BalasPadam
  77. ibu addin, i nk link to ur blog ek. baru nk join contest ni. dah tutup pulak. :P
    xpe la next time maybe.
    http://mareamysarah.blogspot.com/

    BalasPadam
  78. salam kenal.. ibu addin, saya dah join contest ni ok.. terima kasih kerana sudi menganjurkannya..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.