Jumaat, 17 Julai 2009

"Share Your Story & This might BE Yours" * contest update


Taaaarrrraaaa....
As ibu promised to update the real picture of the gift....
Bukannya terlupa tetapi sebab ada sikit masalah teknikal yang tak dapat dielakkan sebelum ini dah dapat diselesaikan. Alhamdulillah.

Bagi mereka yang bertanya mengenai kriteria pemilihan adalah seperti berikut:

1. Boleh ditulis dalam Bahasa Melayu ataupun Bahasa Inggeris. Jika anda boleh menulis dalam bahasa selain dari bahasa ini, tolong sediakan translation for your story either in English or Bahasa.

2. Cerita atau pengalaman anda adalah berdasarkan kepada anak pertama@sulung. Jika anda mahu menceritakan mengenai pengalaman bersalin ke semua anak anda sangat dialu2kan dan nayatakan perbezaaan yang dilalui bagi setiap kelahiran.

3. Pemenang dipilih berdasarkan penulisan yang kreatif dan jujur. Sebuah penulisan yang ditulis dari hati akan dirasai oleh pembaca cerita anda.

4. Pemilihan pemenang adalah muktamad.

5. Hadiah misteri disediakan dan ianya akan diberi secara rawak.

Bagi yang menghantar cerita anda melalui email, cerita anda akan di entrykan di blog saya sebaik sekiranya anda dipilih sebagai pemenang.

Bagi yang menyertai contest ini saya ucapkan jutaan terima kasih!

19 ulasan:

  1. Err, tumpang tanye ... bila tarikh tutup nye ye ? :)

    BalasPadam
  2. 25 Julai 2009. pemenang akan diumumkan pada 30 Julai 2009.

    BalasPadam
  3. Hello.. salam kenal :)
    Boleh tanya? Cerita ni pengalaman melahirkan anak ke atau apa2? Hehehe.. blurr la. TQ.

    BalasPadam
  4. nak join gak tapi nak tulis camne ya...

    BalasPadam
  5. http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/07/share-story.html#links....nak join gak...

    BalasPadam
  6. Salam...
    You all cuma perlu cerita pengalaman dan saat melahirkan anak pertama.

    jom makan
    semoga berjaya

    BalasPadam
  7. ohh ... takyah tempek2 banner, jadik follower bagai ekk ..???.
    Buleh gak ni ... nanti nak mengarang. Sempat lagi ni yeee ;)

    BalasPadam
  8. Add as follower jika sudi....
    Sempat lagi. Due date 25 Julai 2009 Jam 10 malam.

    BalasPadam
  9. nak mintak email leh? I dah blog satu kali post macam ni, tapi nak masuk contest ni la.. leh email kan?

    BalasPadam
  10. Hi Cynthia
    Ni email saya addinnasa@gmail.com

    BalasPadam
  11. salam, tumpang tanya.

    i baru jugak melahirkan my baby and kebetulan baru je tulis pengalaman I.ni link untuk pengalaman I tu, harap leh guna untuk join contest ni.

    http://yatiechomeyl.blogspot.com/2009/05/journey-of-giving-birth-to-baby-sn.html

    harap2 entry I tu memenuhi syarat la ye.kalau x cukup syarat, bgatu la ye ;)

    BalasPadam
  12. Yatie chomeyl
    orait, N akan visit. Thanks for joining the contest!

    BalasPadam
  13. Yatie chomeyl,
    n dah visit tadi, if dapat cuba baca syarat contest semula ye... yang kurangnya cuma gambar hadiahnya sahaja.

    BalasPadam
  14. salam ibu addin..
    saya masuk contest nie..
    nie entrynya http://keloncot.blogspot.com/2009/07/pengalaman-melahirkan-anakku-uwais.html
    bole tengok cukup tak syarat2

    BalasPadam
  15. sy x kawin lg tp de la pglmn tgk org bersalin..leh x nk join?..pleassssssseeee

    BalasPadam
  16. Atiqah..
    Ala yang...
    Contest ni untuk ibu yang dah melahiran anak pertama mereka. Tak pe, tunggu bulan lapan ni punye contest k. Yang ini sure boleh join. Cuma tunggu bila keluar jek!

    BalasPadam
  17. nak join..wait ye..malam ni asap kite siapkan

    BalasPadam
  18. dah tutup rupanya, huhuhu, baru je lepas siapkan karangan hehehe

    xpe la next time la kots

    BalasPadam
  19. Syikin

    Lewat sikit je ye.. tak pe nantikan contest Aug cuma jangan lewat lagi!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.