Ahad, 26 Julai 2009

Contest is Closed...

First of all, Ibu would like to say thank you to all participant of my contest... thank you for your time and your effort to write your priceless experienced. Bagi penyertaan yang lewat iaitu selepas jam 8, maaf ibu tidak dapat menerima as closing date is 25 July at 8pm. Abah Addinnasa will be the judge for this contest so that no bias on judgement. Result will be announced on 30 July...

Coming event for August

1. Better you better world Contest

2. Top Commenter -appreciation gift

3. Lucky Follower

See you there.....

18 ulasan:

  1. wah..!tak sabar nak tau sape pemenang..semua hebat2 belaka.chaiyuk!!!

    BalasPadam
  2. adeeh..abg naqib jadi pengadil yee..takutnyaaa

    BalasPadam
  3. MiszMama

    Sabar ye...juri masih mengadili. Hmm, memang semua citer best2 belaka. Kalo banyak hadiah memang rasa nak bagi kat semua jek! hehehehe

    Yus,

    Jangan takut kerana dia adalah pengadil yang adil dan saksama. hahahaaha

    BalasPadam
  4. walaupon x leh msuk..dh sah2 disqualified sbb x de experience..hohoh..tp sgt best bce cite2 dorg ni..leh dijadikan pnduan pd mse akn dtg..thanks ibu addin dan nasa cos wat contest ni..at least tiqah dpt peluang bljr something dr pengalamn dorg..
    nnt nk msuk contest yg akn dtg tu..hehe

    BalasPadam
  5. walaupon x leh msuk..dh sah2 disqualified sbb x de experience..hohoh..tp sgt best bce cite2 dorg ni..leh dijadikan pnduan pd mse akn dtg..thanks ibu addin dan nasa cos wat contest ni..at least tiqah dpt peluang bljr something dr pengalamn dorg..
    nnt nk msuk contest yg akn dtg tu..hehe

    BalasPadam
  6. hehehee... tak pe tunggu contest akan datang k

    BalasPadam
  7. dah terlepas.. next contestlah nak cuba nasib!

    BalasPadam
  8. emmm saper la yang menang...hehhe

    selalu saya jadi silent reader..skang dah ader top comment..kena rajin la.hehhe

    ayah nyer addin & nasa...baca saya punyer experince dgn penuh perasaan yer..heheheh

    BalasPadam
  9. Uhhh ... memang hebat2 dan seronok baca pengalaman orang. syabas to u sebab mengadakan kontes sebegini.

    BalasPadam
  10. ummumishkah
    Tunggu next contest ye..

    Wan
    Komen jangan tak komen... top commenter akan dihargai dengan special gift.

    precious
    Tq...memang seronok baca cerita2 ibu ni.

    BalasPadam
  11. wah! dah tutup eh...x sabonya nak tau...dup dap dup dap nih...

    BalasPadam
  12. eemm sapa la agaknya jd pemenang.. harap2 kali ni terpilih la hendaknya.. insyallah :D

    BalasPadam
  13. x saba nak tunggu result...

    BalasPadam
  14. wah ini sudah bagus byk betui penghargaannya...so kalu tak menang pun janji kitersertai kan

    BalasPadam
  15. Kak Liza, Emma

    kita tunggu dan lihat, siapa yang menang!!!!

    Een
    Betul, dapat kawan baru!

    BalasPadam
  16. wah ada byk contest akn dtg ye...nanti jempt jenguk blog kita pn ada contest...sudi2 la join

    BalasPadam
  17. pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya..tq

    BalasPadam
  18. tak sabat nak tahu sape pemenang ni..pengadil dah pening kepala ke baca pengalaman sesorang tu..hahaha..selamat memeningkan kepala ye..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.