Khamis, 30 Julai 2009

Tahniah buat ibu kepada...

40 penyertaan - merangkumi hampir 33,209 patah perkataan utk dinilai dldm masa 4 hari! Bukan tugas mudah – tiada kriteria yg rigid boleh dijadikan rujukan. Posting yg dramatik atau yg lucu menjadi pilihan? Pastinya setiap satu dari kesemua 40 pengalaman adalah unik – tiada yg kurang, superior apatah lagi setara. Gaya dan bahasa penulisan? Ini bukan pertandingan menulis cerpen. Akhir sekali, biar saja “deria” yg menentukan.
Tahniah kpd semua ibu-ibu yg telah memberikan sehabis tenaga/masa mengenang kembali setiap detik pengalaman dan menzahirkannya semula dlm posting anda. Meminjam kata-kata dr sebahagian ibu-ibu:- semoga anak-anak ini setalah dewasa akan membaca posting ibunya dan memahami penderitaan yg ibu mereka lalui.
Setelah ditimbang tara – deria dan akal sepakat mengesahkan ibu-ibu yg bertuah utk menerima hadiah yg ditawarkan adalah ibu-ibu kepada anak-anak ini (tidak mengikut turutan):

Damia Aleesya
Nur Aleesya Mohd Adzhar
Muhammad Uwais


Manakala hadiah saguhati adalah milik ibu-ibu bagi anak-anak ini:

Muhammad Najmi Isyraq
Shafiq Nazhan
Nur Humairah Adelia

Tahniah kpd kesemua ibu-ibu. Anda semua adalah pemenang – pemenang di hati anak-anak anda.
Abah AddinNasa

Ini ialah post dari juri iaitu Abah kepada Addinnasa. Buat pengetahuan kalian, abah seorang juri yang sangat tegas di mana ibu tidak boleh mengganggu atau memberi sebarang pujian ke atas mana2 post untuk mengelakkan sebarang bias. So, ibu ingin mengucapkan tahniah kepada yang berjaya.... bagi yang tidak berjaya sila tunggu Better World Better You Contest pada bulan August ini.

Bagi yang berjaya, sila emailkan nama penuh, alamat dan no tel untuk di hubungi bagi urusan penghantaran hadiah. Tahniah sekali lagi!

38 ulasan:

  1. tahniah pd smua pemenang..tk tercapai nk rs sabun wangi itu...tkpe tgu next contest plak..:-)

    BalasPadam
  2. hoyeah. congrats to the winners.

    waiting the next contest. ;)

    BalasPadam
  3. yallah ...Nur Humairah adelia dapt ker...patut lah dr pagi berdebar jer...

    kak terima kasih atas kemurahan hati akak...ribuan terima kasih banyak2 kak.terima kasih jua kepada suami nyer yang sudi menjadi pengadil.

    BalasPadam
  4. Tahniah pada pemenang...

    BalasPadam
  5. huuu kempunan nk dpt sabun wangi free. hihih... congrats to all winners !!

    BalasPadam
  6. oh.. tak dpt nak merasa kewangiannya.. takpe la.. akan cuba utk next contest.. insyallah..
    tahniah kepada pemenang..

    BalasPadam
  7. tahnia tahniah semua... tak pe leh cuba lagikkk

    menjadi seorang ibu adalah hadiah yg paling bermakna.. betul tak mamy?

    BalasPadam
  8. congrats to the lucky winners!! no luck for me this time..

    BalasPadam
  9. Tiada yg kalah pun, semuanya berjaya jd ibu terbaik. Tunggu next contest.

    BalasPadam
  10. nak tanya.. nama anak saya Muhammad Uwais, yang dimaksudkan tu anak saya ker..
    kot ada orang lain..

    BalasPadam
  11. Nadye

    Anak you la tuuuu... congrats

    BalasPadam
  12. ohh yea ker.. terima kasih kerana memilih tulisan saya yang tak seberapa tu..
    Rezeki .. Alhamdulilah dapat lah merasa sabun crabtree...

    email saya : keloncot@gmail.com

    BalasPadam
  13. Salam..tahniah kepada pemenang...

    Daku x join, coz waktu nie tenet selalu down..huhuhu

    Sapa nak order pekasam, meh la...ada offer 10% diskaun..

    BalasPadam
  14. erm..kalah lagi..tah biler la berpeluang nk menang..tapi ape2 pun tahniah pada yg menang..munkin rezeki di lain kali

    BalasPadam
  15. yea..dpt hadiah saguhati pun gembira sangat2...melompat2 dengan baby SN sekali nih kih3x

    nanti sy emel details utk akak..thanks :)

    BalasPadam
  16. Saguhati pun bukan calang2 yang... barang Crabtree memang best walau hand therapy. Serius berbaloi bila dapat...

    BalasPadam
  17. Damia Aleesya tu yang anak saya ke?
    Bukan apa just nak confirmation jer.....nanti kalau bukan malu jer....

    BalasPadam
  18. Ibu Damia

    Ya, anda menang! Tahniah.

    BalasPadam
  19. Tahniah Nadnye & Yatie!

    Tahniah juga pada pemenang yang lain...

    BalasPadam
  20. Buat semua pemenang... jgn lupa email details u all utk urusan delivery!

    BalasPadam
  21. alhamdulillah.. x pa lah kalah.. x da rezeki.. :) tahniah kepada para pemenang! :)

    BalasPadam
  22. Thank you Hanz..
    ehh.. apasal saya tak nampak email ibu addin yang mana? bagi email boleh..?

    BalasPadam
  23. tahniah buat semua pemenang...yqng x menang jgn sedih2 cuba lagi nanti...

    BalasPadam
  24. email ibu addinnasa

    addinnasa@gmail.com

    BalasPadam
  25. Uwaaa ... tak der dalam senarai! Tak menang lah tu ... Ihikk, ihikkk ... Cepat lah next kontes yer. Nak cuba lagik ni!
    Tahniah to all winners.

    BalasPadam
  26. hihi...betul lah Damia Aleesya tu anak saya... ok, nanti saya postkan segala maklumat kepada ibu addin n nasa

    BalasPadam
  27. ok saya dah emailkan

    zamzarina99@yahoo.com

    BalasPadam
  28. tahniah kepada pemenang.....
    best..best...yg x berjaya, jgn putus asa..

    BalasPadam
  29. alhamdulillah..dapat jugak rezeki daku nak memakai sabun ni..tak sabar dah nak wangi ni..terima kasih ibu addin dan nasa..terima kasih juga wat juri yang sudi memilih pengalaman daku yang tak seberapa tu..kalau la eisya tahu,mesti dia terharu ni..

    BalasPadam
  30. wah! dapt adiah..tengkiu ibuaddin n nasa. Time kasih sebab sabar membaca karangan ku yg panjang lebar tu. Time kasih banyak2. semangat nak masuk next kontes plak.

    -Mama Jemmy-

    congrats to all winners

    BalasPadam
  31. MiszMama@Haslinda

    Jangan lupa email saya detail you untuk urusan delivery hadiah!

    BalasPadam
  32. adehh...camne leh terlepas pandang contest nih...bizi sangat lately

    BalasPadam
  33. kak nanti free tgk blog saye :P

    BalasPadam
  34. Bagi yang terlepas contest, nantikan Aug ini... hadiahnya juga barangan Crabtree dan Shaklee product. So, don't miss it!

    BalasPadam
  35. 提供最佳的十大生活資訊與分享:
    你知道哪裡有好吃的蛋糕嗎!
    你知道白蟻如何防治嬤!
    汽車隔熱紙一定是越貴越好嬤!
    哪一種棧板是具有環保!
    台中哪一家整形醫師縫雙眼皮最讓妳滿意!
    關鍵字的搜尋行銷要領
    如果要高雄旅遊,讓我告訴你高雄縣旅遊觀光景點
    會計事務所到底是做哪些事!
    長期照顧老人看護要如何選擇
    哪裡可以選到價廉物美的服飾批發!

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.