Khamis, 30 Julai 2009

Tahniah buat ibu kepada...

40 penyertaan - merangkumi hampir 33,209 patah perkataan utk dinilai dldm masa 4 hari! Bukan tugas mudah – tiada kriteria yg rigid boleh dijadikan rujukan. Posting yg dramatik atau yg lucu menjadi pilihan? Pastinya setiap satu dari kesemua 40 pengalaman adalah unik – tiada yg kurang, superior apatah lagi setara. Gaya dan bahasa penulisan? Ini bukan pertandingan menulis cerpen. Akhir sekali, biar saja “deria” yg menentukan.
Tahniah kpd semua ibu-ibu yg telah memberikan sehabis tenaga/masa mengenang kembali setiap detik pengalaman dan menzahirkannya semula dlm posting anda. Meminjam kata-kata dr sebahagian ibu-ibu:- semoga anak-anak ini setalah dewasa akan membaca posting ibunya dan memahami penderitaan yg ibu mereka lalui.
Setelah ditimbang tara – deria dan akal sepakat mengesahkan ibu-ibu yg bertuah utk menerima hadiah yg ditawarkan adalah ibu-ibu kepada anak-anak ini (tidak mengikut turutan):

Damia Aleesya
Nur Aleesya Mohd Adzhar
Muhammad Uwais


Manakala hadiah saguhati adalah milik ibu-ibu bagi anak-anak ini:

Muhammad Najmi Isyraq
Shafiq Nazhan
Nur Humairah Adelia

Tahniah kpd kesemua ibu-ibu. Anda semua adalah pemenang – pemenang di hati anak-anak anda.
Abah AddinNasa

Ini ialah post dari juri iaitu Abah kepada Addinnasa. Buat pengetahuan kalian, abah seorang juri yang sangat tegas di mana ibu tidak boleh mengganggu atau memberi sebarang pujian ke atas mana2 post untuk mengelakkan sebarang bias. So, ibu ingin mengucapkan tahniah kepada yang berjaya.... bagi yang tidak berjaya sila tunggu Better World Better You Contest pada bulan August ini.

Bagi yang berjaya, sila emailkan nama penuh, alamat dan no tel untuk di hubungi bagi urusan penghantaran hadiah. Tahniah sekali lagi!

38 ulasan:

mama tisya berkata...

tahniah pd smua pemenang..tk tercapai nk rs sabun wangi itu...tkpe tgu next contest plak..:-)

aishah berkata...

hoyeah. congrats to the winners.

waiting the next contest. ;)

OneSue berkata...

yallah ...Nur Humairah adelia dapt ker...patut lah dr pagi berdebar jer...

kak terima kasih atas kemurahan hati akak...ribuan terima kasih banyak2 kak.terima kasih jua kepada suami nyer yang sudi menjadi pengadil.

emma berkata...

Tahniah pada pemenang...

Anamarza berkata...

tahniah kpd yg bertuah :)

salmal's berkata...

huuu kempunan nk dpt sabun wangi free. hihih... congrats to all winners !!

CuTeMiUt78 berkata...

oh.. tak dpt nak merasa kewangiannya.. takpe la.. akan cuba utk next contest.. insyallah..
tahniah kepada pemenang..

iena hamdi berkata...

tahnia tahniah semua... tak pe leh cuba lagikkk

menjadi seorang ibu adalah hadiah yg paling bermakna.. betul tak mamy?

Mama Zharfan berkata...

congrats to the lucky winners!! no luck for me this time..

Norita Shaklee berkata...

Tiada yg kalah pun, semuanya berjaya jd ibu terbaik. Tunggu next contest.

nadnye berkata...

nak tanya.. nama anak saya Muhammad Uwais, yang dimaksudkan tu anak saya ker..
kot ada orang lain..

Norita Shaklee berkata...

Nadye

Anak you la tuuuu... congrats

nadnye berkata...

ohh yea ker.. terima kasih kerana memilih tulisan saya yang tak seberapa tu..
Rezeki .. Alhamdulilah dapat lah merasa sabun crabtree...

email saya : keloncot@gmail.com

Unknown berkata...

Salam..tahniah kepada pemenang...

Daku x join, coz waktu nie tenet selalu down..huhuhu

Sapa nak order pekasam, meh la...ada offer 10% diskaun..

ummie_mirahaziq berkata...

erm..kalah lagi..tah biler la berpeluang nk menang..tapi ape2 pun tahniah pada yg menang..munkin rezeki di lain kali

yatie chomeyl berkata...

yea..dpt hadiah saguhati pun gembira sangat2...melompat2 dengan baby SN sekali nih kih3x

nanti sy emel details utk akak..thanks :)

Norita Shaklee berkata...

Saguhati pun bukan calang2 yang... barang Crabtree memang best walau hand therapy. Serius berbaloi bila dapat...

ibu damia berkata...

Damia Aleesya tu yang anak saya ke?
Bukan apa just nak confirmation jer.....nanti kalau bukan malu jer....

Norita Shaklee berkata...

Ibu Damia

Ya, anda menang! Tahniah.

Hanz Jamaludin berkata...

Tahniah Nadnye & Yatie!

Tahniah juga pada pemenang yang lain...

Norita Shaklee berkata...

Buat semua pemenang... jgn lupa email details u all utk urusan delivery!

Diver Mom berkata...

alhamdulillah.. x pa lah kalah.. x da rezeki.. :) tahniah kepada para pemenang! :)

nadnye berkata...

Thank you Hanz..
ehh.. apasal saya tak nampak email ibu addin yang mana? bagi email boleh..?

imanmom berkata...

tahniah buat semua pemenang...yqng x menang jgn sedih2 cuba lagi nanti...

Norita Shaklee berkata...

email ibu addinnasa

addinnasa@gmail.com

Precious berkata...

Uwaaa ... tak der dalam senarai! Tak menang lah tu ... Ihikk, ihikkk ... Cepat lah next kontes yer. Nak cuba lagik ni!
Tahniah to all winners.

ibu damia berkata...

hihi...betul lah Damia Aleesya tu anak saya... ok, nanti saya postkan segala maklumat kepada ibu addin n nasa

Unknown berkata...

ok saya dah emailkan

zamzarina99@yahoo.com

shahliza94 berkata...

tahniah kepada pemenang.....
best..best...yg x berjaya, jgn putus asa..

Ummi Eisya&Amani berkata...

alhamdulillah..dapat jugak rezeki daku nak memakai sabun ni..tak sabar dah nak wangi ni..terima kasih ibu addin dan nasa..terima kasih juga wat juri yang sudi memilih pengalaman daku yang tak seberapa tu..kalau la eisya tahu,mesti dia terharu ni..

MiszMama berkata...

wah! dapt adiah..tengkiu ibuaddin n nasa. Time kasih sebab sabar membaca karangan ku yg panjang lebar tu. Time kasih banyak2. semangat nak masuk next kontes plak.

-Mama Jemmy-

congrats to all winners

Norita Shaklee berkata...

MiszMama@Haslinda

Jangan lupa email saya detail you untuk urusan delivery hadiah!

Ina Hashim berkata...

adehh...camne leh terlepas pandang contest nih...bizi sangat lately

OneSue berkata...

kak nanti free tgk blog saye :P

MiszMama berkata...

oker! dah beri detail

Norita Shaklee berkata...

Bagi yang terlepas contest, nantikan Aug ini... hadiahnya juga barangan Crabtree dan Shaklee product. So, don't miss it!

Tanpa Nama berkata...

提供最佳的十大生活資訊與分享:
你知道哪裡有好吃的蛋糕嗎!
你知道白蟻如何防治嬤!
汽車隔熱紙一定是越貴越好嬤!
哪一種棧板是具有環保!
台中哪一家整形醫師縫雙眼皮最讓妳滿意!
關鍵字的搜尋行銷要領
如果要高雄旅遊,讓我告訴你高雄縣旅遊觀光景點
會計事務所到底是做哪些事!
長期照顧老人看護要如何選擇
哪裡可以選到價廉物美的服飾批發!

Tanpa Nama berkata...

整形 柴犬
外籍新娘 肉毒桿菌
網路行銷 網站排名
汽車旅館 保健食品
整形外科 台中住宿
高雄旅遊 日系服飾
瑜珈教室 居家看護
扭力板手 chocolate