Selasa, 9 Jun 2009

Pesta durian!!!

Sejak menetap di Sarawak 7 tahun dulu, bukan kami tak makan durian tapi jarang-jarang sebab harganya mak oi mahal. Tapi inilah tahun harijadi ibu kita celebrate kat Muar dengan makan durian puas-puas. Mak beli 40kg sepanjang kami di Muar last week. Puas makan... ni suara pun dah mula batuk tapi ibu bertahan dengan nutriferon so that tak la getting worst. Bagi sesape orang Johor.... singgahlah ke Muar makan durian sebab ada pesta durian yang best sekarang ni. Bertambah best sebab sekilo ada yang RM1 dan banyak pilihan yang kita ada!

4 ulasan:

  1. awat balik muar tak bitau... kalau tak leh jumpa kat muar..

    wa ka ka.. kl yg dekat ni pun tak sempat nak jumpa kan.. hehehhhe

    best yer makan durian

    BalasPadam
  2. ni yg tringin ni.. hehe, tapi klu breastfeed ok ke mkn durian?

    BalasPadam
  3. iena... rasanya N ada bagi tahu la weekend balik Muar, may be iena tak perasan kot. hehehe

    BalasPadam
  4. Ummu_abdullah
    boleh makan durian tapi make sure baby dah lebih 6 bulan la takut perut dia meragam lak.

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.