Selasa, 7 April 2009

I need your HELP!

Saya nak minta tolong kalian semua beri pandangan... saya sedang mencari buku yang menarik untuk dibaca. Namun saya tak minat nak baca novel bukannya apa, sebab saya dah membaca novel sejak berumur 12 tahun sehingga waktu universiti. Mana taknya waktu tu Arwah Uncle Farid kerja ngan DBP... buku memang bertimbun2 terutama novel. Jadi sekarang dah tukar mood. Saya mencari buku tentang kesihatan dan motivasi. Terlal banyak sebenarnya buku kat MPH tu tapi bila sedang mencari, tup2 yang dapat dulu buku dia adalah buku untuk Addin dan Nasa, so bila time ibu mereka dah ajak balik. Huhuhuhu.
Jika kekawan ada membaca buku2 menarik...boleh la share dengan saya tajuknya then senang saya nak pergi beli. Tapi jika ada novel yang memang best, boleh jugak la.
Tolonglah....I need your help! Tengah boring sebenarnya!

7 ulasan:

  1. klu novel english, akak recommend sgt 'THANKS FOR THE MEMORIES-by Cecelia Ahern'...to me besttt sangat...org lain tak tahula kan

    lagi satu, Jodi Picoult pny range novels pon best gak

    BalasPadam
  2. I think, better akak survey online dulu, sblm directly pergi ke outlet. save time & hassle-free... :p

    boleh try mphonline OR kinokuniya.com

    saya mmmg selama nie beli online ajer. kalau carik buku the kiddies, baru laa pi outlet nya...

    BalasPadam
  3. Kak Ina, tolong brief sikit pasal novel tu. Manalah tahu memang giler best, then saya kena cari gak ni.

    BalasPadam
  4. Arnieh,

    Menarik idea tu, akak tak pernah lak bukak website tu sebab selalu g outlet terus. nanti kena try la...

    BalasPadam
  5. Liza suggest buku2 motivasi karya Dr. HM Tuah Iskandar...dah 4 buah liza baca..cer try google website dia

    BalasPadam
  6. Liza suggest akak bc buku2 motivasi karya Dr. HM Tuah Iskandar, da 4 buah buku liza baca, cer try google website dia http://www.drtuah.com/

    BalasPadam
  7. heheh...sama la ngan wan kak..last2 mesti dapat benda lain...hati dah murni nak membaca ni..last2 mesti benda lain yang dpt...hehheheh

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Kami sangat menghargainya.