Selasa, 7 April 2009

I need your HELP!

Saya nak minta tolong kalian semua beri pandangan... saya sedang mencari buku yang menarik untuk dibaca. Namun saya tak minat nak baca novel bukannya apa, sebab saya dah membaca novel sejak berumur 12 tahun sehingga waktu universiti. Mana taknya waktu tu Arwah Uncle Farid kerja ngan DBP... buku memang bertimbun2 terutama novel. Jadi sekarang dah tukar mood. Saya mencari buku tentang kesihatan dan motivasi. Terlal banyak sebenarnya buku kat MPH tu tapi bila sedang mencari, tup2 yang dapat dulu buku dia adalah buku untuk Addin dan Nasa, so bila time ibu mereka dah ajak balik. Huhuhuhu.
Jika kekawan ada membaca buku2 menarik...boleh la share dengan saya tajuknya then senang saya nak pergi beli. Tapi jika ada novel yang memang best, boleh jugak la.
Tolonglah....I need your help! Tengah boring sebenarnya!

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia