Selasa, 23 Disember 2008

# Tag

Membayar tag

Masih teringat -ingat saya hutang dengan kak Ina , selagi tak bayar rasa susah hati pun ada. Sebenarnya memang seronok jawab dan balas2 tag ni. Hmmm... ini dia;


Do you think you're hot?
Hmmm ...hot bila kat sekolah sebab nak minta anak murid behave.

Upload your favourite picture of you!




Why do you like that picture?
Gambar ni je yang ada dalam laptop buat masa ni.

When was the last time you ate pizza ?
Ya Allah, lama dah sampai tak ingat. Sebab dulu kat Miri tak banyak pilihan tapi dah dok KL macam-macam ada.


The last song you listen to?
Salam Sejahtera...dari kumpulan Samudera. Itupun sebab dengar channel sinar dalam kereta.


What are you doing right now besides this ?
Berbalas-balas mesej dengan Azi( ex-classmate kat maktab dulu)

What name would you prefer besides yours?
Tak de laaa

People to tag :
yus_azlan( mama azalea)
syida (mama nabil)
along (mama hafiy & fahry)
imsintan(mama aina&ainin)
Rozamimi( mama syaura & sufia)


Who is no.1
Kenalan dari susuibu.com

No.3 is having relationship with?
Zainul @ wak, her lovely hubby


Say something about no.5
Member blogger

How about no.4?
Same career as me, teacher

Who is no.2
Member forumer...SI

Euphoria Shaklee Malaysia

Euphoria Shaklee Malaysia