Explorer

Nasa semakin aktif merangkak... sejak jatuh katil kali kedua, Nasa menjadi semakin ligat explore barang-barang dalam rumah.Sedar-sedar, Nasa dah ada dalam almari baju abah! Sekali lagi kita pandang...Nasa bawah meja .Aghhh!!! Kalau dalam walker, habis semua digapai. Tong sampah pun mahu diselongkarnya. Nasib baik ada abang Addin yang boleh tolong kawal Nasa. Sekali sekala memang terhibur dengan telatah si kecik ini.
Abang Adin, meh sini!Banyak betul barang bawah meja ni!!!


Apa agaknya yang ada dalam almari abah ni????


Aggghhh!! Boring! Angkat kaki letak kat meja lagi best.

Part ni ibu pun terkejut, Nasa boleh angkat kaki letak atas meja. Nak tarik perhatian ibu agaknya... Tak behave betul si kecik ni.

Catatan Popular